endeks giderken yüzde 50 (!) artan kağıdımız endeksin düşüşüne en fazla tepki veren kağıtlardan oldu bu hyasiyetli davranışından dolayı kutluyorum kendilerini
Printable View
endeks giderken yüzde 50 (!) artan kağıdımız endeksin düşüşüne en fazla tepki veren kağıtlardan oldu bu hyasiyetli davranışından dolayı kutluyorum kendilerini
Patron bey sen de mal, bende para çok, sen aşağı bastıkça ben alıcam, ne yapıcaz böyle, dikkat et oyun kurucusu olarak pozisyonlarını kaybetme
Forumdan bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/35QKP5.png
Tahtada ne yapacağını şaşırdı bence, malı kurumlar arasında dolaştırarak, milleti dökmeye çalışıyor, finans, iş bankası, ziraat, burgan, acapital, Deniz den yaptığı işlemleri görseniz adeta komedi filmi izliyorum. Patron bey istediğin kadar aşağı basabilirsin, daha çok mal alıcam. Bu Arada yalnız dikkat et, yukarı milletin görmediği kademelere yazılan satışları bir gün çizmesinler...
Cunozan bu hissede beklenti ne satış mi ortak değişimi mi yada yeni bir yatırım hamlesi mi
hayırdır kafasına daş mı düştü durdo gitti diye mi gitti!
Takasta ilk 5 te yer alan garanti 2,87-2,87-2,89 kademelerini çiziyor sonra geliyor 2,89 altına toplu mal veriyor, tahtaya yeni aracı kurumlar gelmeye başladı, oyun kurucu taktik mi değiştiriyor acaba,
Bu kadar lot feyk mal yok ki
400bin lot var spekle isim olmaz dedi adam yani patronu bekliyor
Alış satislar feyk mal kimde herkes biliyor 97 bin lot işlem 85bin lot aynı kademeler
Tahtaya belli aralıklarla alış koyuyorlar sonra yarısı kadar satış bazen alkışlarla kendileri açıktan yada satıştan veriyorlar kötü piyasada satış çok alış az koyuyorlar sistem bu demekki mal toplanmış bekleme süreci ne girmişlerdir
Patron bey biraz mal kaptırdın, dökmeye çalışıyorsun ama biraz zor be, sen daha iyi görüyorsun bu seviyelerden sana mal gelmez. Bence gel sen biraz daha aşağı bas, para hazır bekliyoruz,
Bugün kü çizme hareketi kim yapmış kaç lot almış niye
Dün 85 lot deneme amaçlı sattım 2.80den mal geldi diye mi hareketlendirdi ne:)?
Grafik bu:)
https://i.hizliresim.com/0R3rpW.png
Siz inanıyor musunuz dobur da yarım saatte 1milyon adet işlem oldu o zaman benim 1 milyon adet kimde dedi adam
Ben patron beyin mallarını 3,03 ortalama ile kendisine teslim ettim. Hayrını gör, güzel bir yaz tatilini hakettik, Allah razı olsun kendisinden
Cunozan kaçtan aldın ki
Toplam alış ortalamam 2,76 civarı arkadaşım, ben yüzde 10 kar marjına oynuyorum, yakaladım mı marjı hemen veriyorum hisseyi sahiplerine, çünkü en tepeden satmak mümkün değil bence, benden alanda kazansın misali :)
Tekrar alırsın
2,84 ortalama ile bütün malları yerine koyduk, umarım hamallık yapmayız :)
Valla 50bin adeti kipirdatmadim
Yine karakterinin gereğini yapıyor mal boşalttı sanırım yeni dip arıyor.
Patronu bekleyen kazanır dedi adam spek ile uğraşmayı yok sayın dedi
Patron bey bize dün hamallık ücretini ödedi, 2,60 lara gelse de yükü biraz daha ağırlaştırsak, biraz daha mallansak
Yok arkadaşım bu seviyelerden mal kaptırmam ben, aksine biraz daha yükü fazlalaştırdım,
Dergi satış traj larına nereden bakılıyor sanırım bu ortamda dobur satilmaz
Artık karar ver yöne
Nasıl baskı yapıyorlar bugün yükseleceğini teyit etti bu baskı iyi haberlerin kaynagidir
Kademeyi çizenler 1 alta veriyor, patron mal almaya çalışıyor baskı kurarak, ama bu seviyelerde kimse malını vermek istemiyor, gerçi endeks az bir geri gelse takır takır düşecek hisselerden birisi, her zamanki gibi yukarı gitse malımız, aşağı gelse paramız var,
Tahtaya destek alımlarımız devam ediyor, bugün 13500 lot daha ak yatırımdan portföye koyduk, şirketin küçük ortağı olma yönünde emin adımlarla gidiyoruz.
Cunozan mal kalmayacak bir tanidikta 400bin bende 50bin ve devami gelecek fakat kağıt gitmiyor komik değil mi
Kısaca malin1/6si 3 kişide aramızda bunun soeki yok mu
Kağıdın gitmemi sebebi belli o zaman, benim gözüm yükseklerde değil ama arkadaşlar, yüzde 10 u gördüm mü basar geçerim, benden alanlar kaça götürür ona bakmam, bende o kadar çok mal yok ama, halka açık olan kısmının % 3 ünü toplayabildim, patron beyin kızıp aşağı basmasını bekliyorum.
2 gündür 2,84 - 2,85 kademesine 35 bin lot satış yazıyorlar, canım sıkılıyor bir gün çizecem kademeyi, sonra üstüme kalacak mal bir daha :)