Gel diyorsan gelelim sayin albea
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gel diyorsan gelelim sayin albea
Kimseye gel demem, ben sabırla beklerim, karel de bekledik şükür meyvesi çok güzeldi...Sabırla bekliyoruz bakalım.
Karelleri verdiniz mi
Ford da çok güzel bilanço göndermiş, otomotiv şirketleri süper karlar açıklıyor. Ditaşım yaptığın yatırımların bitmesi ve euro-USD paritesinin euro lehine yükselmesi seninde iyi kar açıklamanda önemli faktörler.. Hadi bakalım, sevindir bizim gibi bekçileri.. :)
kopar şu prangaları be ditaş sana yakışanı yap görelim senin iyi halini şu %20 meşhur çıtalarını özledik.YTD
fmizp 'e bakta utan bence senin yarın bile etmez ama bak senin 3 katın olmuş ...
TEB (DOĞAN) yakasındaki hisselerin baskısı bitmeyince ederini görmek çok zor.
Bilanço zamanı yaklaşıyor, hadi ditaş fmizp,parsan yurudu sıra sende ...
diğer otoparçacılar zirve yaparken bunu nede güzel baskı altında tutmayı beceriyorlar bu doğan yavruları resmiyet korkusu olmasa dahada baskılayacaklardı bu hisseyi neyse artık bir şekilde dayanamayıp sektör talebiyle gideceğine inanmaktayım.YTD
bianço tarihini bilen arkadaş varmı sanki bu bilanço süprüzlerle dolu ne hacim ne prim ne aşağı ortada kabak gibi bekliyor.YTD
Fmizip tavan yapmasına rağmen bizim parçacı eksi kapadı yani DOĞAN usulü karakter anlayışına leke sürmedi
Ditaş seninle 2018 1.çeyrek bilançoya kadar nikahlandım, sabırlada bekliyeceğim..euro-usd parite 1,25 üzerine atmış inşallah mart kapanış bu seviyelerden olacak.. ozaman seni göreceğim usd ile hammadde alıp euro ile ürün satmak nasıl oluyormuş..:)
bu hızla gittikmi 2023 bilemedin 2053 hedeflerini gerçekleştirdiğimizde yeni zirveler bekliyorum.şahsi fikrim olup yatırım tavsiyesi değildir olamaz.
Evet tam bir maymunluk klasik DOĞAN oyunları inadına ditaş inadına beklemek.
bekleme sayın spek mal yok çoluma çocuğuma dostuma aldırmaya devam sen bekle bezdirip mallarımızı almak için fakat biz tersini yapıyoruz alımla v-seni rahatsız ediyoruz.YTD
bugün yazanda yok anlaşılan mallar spekte toplandı.
Bilançoda fazla katakuli yapamazlar diye düşünmekteyim çünkü diğer parçacıların ve otomobilcilerin karları iyi ve devlet doğanın ensesinde en küçük bir şikayette görevliler gerekeni yapacaklarını düşünüyorum.
doğanın diğer şirketleri daha fazla prim yaptı bu ne bekliyor bilmem illaki bilanço demek.YTD
celha bilançoyu göndermiş.9.4 mil.bir iki güne bununkide gelir muhtemelen.
Vergi dairesine sunulan vergi beyannamesi son günü bugün. Bugün bunu görürüz. Celha 15 şubatta verdi. İnşallah iyi gelir yoksa 3 ay sonraki bilançoyu bekleyecez.
4.6 milyon kar. Hayırlı olsun Ytd
Hayırlı uğurlu olsun gelen kar.
Hayırlı olsun. Kara bir şey diyemem idare eder ama ciro rekor kırmış. Rakamlar SPK bilançosunda netleşecek ama hesaplarıma göre son çeyrek cirosu 25 milyonun üstüne çıkmış. Eğer aynı performansı 2018de gösterirse yıllık ciro 100 milyonu geçer. Kar da 10 milyonun üstü olabilir. Umutlanmaya değer..
İnşallah konsolide bilanço beklentilerim doğrultusunda gelince KAREL de olduğum gibi DİTAŞ tada ortak olacağım.. Ditaşın geleceğine benim gibi yatırım yapan yada yapmayı düşünen arkadaşlar, bu gelen bilanço filmin fragmanı..:) Esas film 2018 1 .çeyrek bilanço açıklandığında başlayacak..
Faaliyet karı 8 milyon kısa vadeli borçlara gitmiş. Kur farkından kaynaklanan gelir ve giderden +5.7 milyon yazmış. Bunun 1 milyonu olağan dışı gidere gitmiş. Geriye 4.6 milyon kâr kalmış.Ama gözüken en önemli şey ciro ve faaliyet karı çünkü geçen sene brüt kar pazarlama ve yönetim giderleri ile arge giderlerine yetmemiş faaliyet karı -785 bin imiş. Borçta zarar olarak yazmış. Şimdi brüt kar pazarlama, yönetim giderleri ile arge giderini karşılayıp 8 milyon faaliyet kârı kalmış. Bununla da borç ödenmiş, Kur farkı geliri de Ditaş ın kârı olarak kalmış.
Kar olması iyi ama yine kitabına uydurmuşlar gizleyebildikleri ancak bu kadar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne güzel şirket açık deliklerini kapatmış arge çalışmasıda var bundan sonra dahada iyi olacağını ispatlamış kademe kademe ileri.YTD
Ey tahta sahibi çapsız, mızrak çuvala sığmıyor, sıka sıka dübürü patlatacaksın, koyver rahatlasın tahta ..:)
Ben beğendim karı, umut verici önümüzdeki sene için ama piyasa beğenmemiş gibi duruyor. Nisan sonunu bekleriz bizde[emoji6] ytd
Bu açıklanan 2017 yılının kârı değil mi bı arkadaş dedi ki son çeyrek kârı yani 4. Çeyrek için vergi dairesine verilen mali tablo bu dedi aklım karıştı. Son çeyrek kârı olsa bu kağıt burda durmazdi diye düşünüyorum
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim cevabınız için
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tuvalet kağıdı kadar değeri olmayan bir hisse bu