Bir kagit tepkisiz 4.16dan 2.85 e duser mi ya
Printable View
Bir kagit tepkisiz 4.16dan 2.85 e duser mi ya
İşlem hacmi de tarihi rekoru olacak neredeyse.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meksa 1 milyon 350 bin oldu satış kim virman yapacak acaba 88 kademede global var vermiyor oraya
Meksanin alisina is verdi.
Is tek satici 1.5 milyon
allah belasını versin bu ne ya. khpe gibi 2 ayda çıktı 2 günde önemi ya o.c.
Ne bitmez lotmus. Hay masallah
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meksanin lotlar is yatirima gecmis. Hepsi is yatirimin mis. Aq 1.7mil satti
Bitmek uzere
Valla hayvan bunlar tahtanin sahibi butun lotu 1 gunde verirmi. Mal ya insallah iyi girmistir ona
Valla ya senle ben demirbas olduk. Bizi bu hisse gomer.
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu is yatirim baska birinin malinida satiyor 2.2 mil gecti 3 gunde
Piyasada bu kadar lot yok. Satıyorlar ama alış numarsı çekiliyor. Ödünç pay piyasasına bakan var mi ? Patron satmazsa ıyi ekmek var. Ama satış haberi gelse sıkıntı
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatirim finansman da var galiba isin icinde. O da devam ediyor. Sanki sirket yandi. El konuldu.
Uzaktan izliyorum 4 e çıktığında 2 li rakmlardan niye almadım diyordum. Şimdi almadığıma şükrediyorum. Böyle aptalca hareketler son zamanda moda oldu örnek polho. Hayırdır yavaş yavaş çıkar 1 -2 günde hepsini bas.
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 milyona yakın mal cıktılar dağılan aracı kurum dağınık inş cok ky yakalanmamıştır
Hisse endeksin en ucuz kagidi olmasa 1 gun bile tutmam. Anlamadigim diyelimki teb satacak diye kotktular. Dogana para lazim. Kasada 150milyon var ozsermaye 500bin yapsin bir bedelsiz kullansin parayi
Diablo hocam artık genel anlamda borsada büyükler taktik değiştirdi. Bize mantıklı gelen herşeyi aleyhimize kullanır oldular. Kaç yıldır ilk kez böyle hareketler görüyorum. Normalde bir hisse ucuz kaldığı zaman değerini bulunca ya zaten ucuzdu diyoruz. Şimdi değerini buluyor dediğimiz anlarda tekrar basıyorlar malı orada tekrar yediriyorlar.Resmen taktik değiştirdi adamlar...
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teb alıcı zaten 25 bin lotu geçtiği aldığı.patron mal satmadı düşülten aldı bi savaş var bakalım
yatırım da iş e virman yaptı. 3,599,150
Nerden gordun bunu
https://hizliresim.com/rOaLGB Yatırım finasnman işe virman yapmış.açığa satış da 1.5 milyon gerçekleşmiş
Ekran basinda degilim son takas durumunu atabilirmisiniz.yatirimda ne kaldi ve isin son pozisyonu nedir yapamazsaniz aksam bakacagim
Aklımda deli sorular 4.8 nere 2.92 nere acaba dogan gazate satılacakmı yabancıya bu acele niye işyatırım kimin malı galip öztürk yoksa doganamı bulastı hükümetin tersi bu aydın dogan ya acabalar bitmiyo doburu götüren bunuda götürürmü iş yatırım küçük yatırımcı dolu ama bu kadar para dönmez yatırımlarını dış ülke içinmi planladı yoksa katarlı birimi alacak dogan gazateyi deli sorular akıl durdu
Acıkcılar nasıl kapatacak pozisyonları danışıklı dövüşmü var tahtada ve arsa gayrimenkuller niye degerleme yapılmıyo elimizdeki lotları kurul kaydına aldırabiliyormuyuz kayda aldırıp mahkemeye versek hisse ederinden satın alması zorunlumu 7 lira ederi gideri 2.92 hukuk aslında bi el atsa bunlar kelle kesen dedigim dedik insanlara cumhuru reisimiz bi hesap sormalı
Is yatirim bugun 3.5 milyon satti buda is yatirim ve yatirim finasmanin toplam lotu. Ama is yatirim 1.3 mil aldi. Ya bu baska birinin hesap yada hala satilmayi bekleyen 1.3 milyon lot kaldi. Hic birsey anlamadim. Sistemede resim eklenmiyor.
O kadar lotu ky almadı ki alanlar hep aynı adamlar gibi geliyor bana
Hisse cok bolundu nerdeyse buyuk paylarin yuzde miktarlari cok yakin. Valla hisseye hacim gelir ama cikmasi da zor artik 4 uzerine hatta 3 uzeride sıkınti oldur.
İs yatırım satmadımı bugün???
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Serkan bey takasları iki gün sonrA görüyoruz bu cuma nın yani
Alırlar satarlar sıkıntı YÖK tekrar bekleriz 28 mart da genel kurul var acaba bir şey çıkar mı ki ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
400 500 bin lot arasi mali daha var bu deyyuzun yanlis hesap yapmadiysam.onu da global alir. tavandan bunlara cakmisti zaten 3.09dan
Herifler bizi maalesef uzuncu yapti gibi bir goruntu var cok dagildi mal piyasaya
Yatırım finanasmanda 200.000 görünüyor ama onunda yarısını bugün saatı. Pek bişey kalmadı gibi orda.
İş yatırımda ise 3.5 milyon olmuş. NET 2.3 mlyon satış görünüyor ama bunun içinde KY alışları vardır. 3 milyona yakındır satışı. Eldekiler çok az kalmış olması lazım yeni satıcı çıkmaz ise
Beyler bir silsile yapalım mantıcımız almıyor bazı şeyleri çünkü.cuma günü işin elin de 1.9 milyon finansmanın elinde 1.8 milyon diğer kısmında da 2. Milyon lot vardı.finansman 1.5 yollamış iş elinde 3.5 milyon finansmanın elinde 250 bin civarında kaldı.diğer kısmına baktığımda su an 2 milyon hala.
Gelelim bugüne iş 1.8 milyon satmış forex mobileden alıyorum verileri.finasnman 124 bin.toplayalım 2 milyon eder.demek ki gala elinde 1.5 milyon var.
Sattıklarını alanlar global ak halk ziraat.geçmiş takaslara baktım.global hariç 3 kurum bunların gibi duruyor.yani sağ cepten sol cebe.cuma günki takas ı takip etmeliyiz.diğer kısmı 2 milyon dan 3.5 milyona çıkarsa elimize vermişler.ha çıkmaz virmanla 2 milyon da sabit kalırsa bi işler dönüyor demektir.yapı kredi de bu arada baya almış gözüküyor.tahtada kar yapan kurum yok hep zarar
doğrumu düşünmüşüm ?