bu eşşek hala eşşek hem de eşşekoğlueşşeeeeeeek
Printable View
bu eşşek hala eşşek hem de eşşekoğlueşşeeeeeeek
ilkbaharda hep yukarıya hareket yapardı şimdi ilkbahar tersini yaptı aşağıya doğru hareket yaptı,kağıt almaya korktum...
umarım bu hacim mal değişimidir...
7,18 den 5000 Lot el değiştirdi,
kendi imkanları ile tahvil ödeyecekken, tekrar tahvil ihracı ile tahvili ödemek= tahvil faiziyle şirket dışına para çıksın
faizle dışarı para çıkar,,,, ortaklara kar dağıtma,,,, ortaklardan alacak kalemi halen dursun,,,
kendin çalıp kendin oynayacaksan ne işin var borsada,,,,,,
2023 dünyada türkiyeden 10 dünya markası arasında böyle mi olacaksın,,,,
Derimod senin g,,,,,,, k,,,,,,,,,,,,
sonuçların g,,,,,,, k,,,,,,,,,,,,
Maşallah dolar gibi, aşağıya, aşağıya gidiyor.namıssız,
dövizlerine neoldu döviz pozisyonu 2,7 milyona düşmüş
ne kadar bilincsiz yatırımcı varsa burda defalarca spk ya şikayet ettim sonuc yok her yer baglanmış adamlar bilanconun nasılgelecegini biliyorlar söylersem suc işlemiş olurum şu genelkurula gidipte katılan bir kişi yok izmirde olsaydı geenel kurulu onların burnundan getirirdim bir tane söz alan cıkmıyor cünkü söz alan olmadı diye söylüyorlar o zaman aglanacak bir şey kalmıyor böyle kücük şirketlerde her türlü al takke ver külah var hele birde sabıkalysan ne ala Derimod vseni aldgım güne lanet olsun Zafer sanada kul hakkı olsun aldıgın paralar bogazından gecmesin bana verdigin sözler hadada ucuşuyor ne diyordun birleşme 2017 de kesin temettü daha neler neler benim 7 senemi heba ettin allahta senin b..... versin.ytd.