96.00 ile bu haftalık kapanisimizi yaptık.Gecen hafta 84.45 idik şükür bu hafta %13 .5 kar bereket versin.
Haftaya ilk 100 üzeri kapanisimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsuuuuunnnnn :halay:
Printable View
96.00 ile bu haftalık kapanisimizi yaptık.Gecen hafta 84.45 idik şükür bu hafta %13 .5 kar bereket versin.
Haftaya ilk 100 üzeri kapanisimiz şimdiden hayırlı uğurlu olsuuuuunnnnn :halay:
Ank11 bizimle mısın yoksa seni kurban mı kayıp ettik ?
İnsin çıksın önemli değil.Unutma ki Türkiye nin gelecek 10 yıl sonrasınının en büyük şirketi olacak olan KONTROLMATİK grubunun borsadaki bebek şirketi COSMO dasın.Sen bu kardeşine yıllarca samimi olarak davrandın ben de sana çok az kişiye söylediğim bu COSMO şirketimi söyledim.
Değerini bil.Artık sadece burada yazacağım.
Ne diyoruz tavanda da tabanda da COSMO da 2026 ya kadar halaya devamke .Hedefimiz minimum 1000 tl.:halay:
Borsada tanıdığım en harbi en delikanlı,borsayı sevdiren kardeşimsin...Sen nerdesin ben ordayım...İnşallah hep beraber kazanırız kardeşim...Azcıkda kontrol almış olsaydım cosmolarımı arrttırmış olurdum.Nasip Cosmoymuş..Cosmoyla coşacağız inşallah...Kral kardeşim....Borsada borsacı olarak seni tek geçerim....
Kontrolmatik ne kadar büyürse COSMO o kadar büyüyecek.COSMOS olarak kontrolmatik piyasa değerini geçmek derdimiz değil,derdimiz prim potansiyeli olarak kontrolmatiği geçmek.
Şu an kontrolmatik piyasa değeri yaklaşık 33 milyar tl ama cosmos un piyasa değeri sadece 600 milyon tl.:halay:
Israrla cosmo ve kontrolmatik arasındaki bağ bütün sözüm ona piyasa ustadlari arasında görmezlikten geliniyor.Olsun bizler bu sayede bedavanin bedavası denecek fiyatlardan cosmo topluyoruz .
Hep dedim yine diyorum ,cosmo da 200 tlnin aşağısı bedavanin bedavası ,200 ile 400 TL arası bedava fiyatlar olacaktır.
2 yillik surecte 100 milyar piyasa değerine koşan bir kontrolmatik patronları, cosmo yu da az 10 milyar piyasa değerine 2-3 yıllık zaman diliminde ne yapıp edip ulastiracaklardir .
Ben değer yatırımcısıyim diyen birisinin borsamizda alacağı 5 hisseden birisi şu an mutlaka cosmo olmalıdır.
Şu cosmo sayfasında ben KONTROLMATİK yazmaktan gurur duyuyorum.Ama kardeş hissemiz KONTROLMATİK topiğinde benim COSMOS yazmama kızıyorlar,burası kontrolmatik sayfası ,git cosmos sayfasında yaz cosmos u diyorlar.:kahkah:
Birçok kişi kontrolmatik ten sonra cosmos u ucuza almak için cosmos un duyulmasını istemiyor.Kontrolmatik yükselirken cosmos un yükselmesini istemiyorlar.Çoğunluğu biliyorlar ki cosmo nun büyüme yani katlama potansiyeli kontrolmatikten çok çok fazla.Kısa zamanda kontrolmatik ten çok kazanıp cosmo ya atlamak istiyorlar.Cosmo da benim gibiler tarafından sosyal mecralarda anlatılınca kızıyorlar.Tek dertleri bu :kahkah:
Tekrar diyorum kontrolmatik ve cosmo kardeş şirketleridir ve ÖMER ÜNSALAN gibi 42 yaşında genç bir BEYİN in şirketleridir.
Nasıl ki 2021 ve 2022 ye kontrolmatik damgasını vurduysa 2022 ve 2023 te de COSMO ve kontrolmatik borsamıza damgalarını vurmaya devam edeceklerdir.:halay: