günlük , haftalık ve aylık pasta paylaşacak arkadaş var mı))
Printable View
günlük , haftalık ve aylık pasta paylaşacak arkadaş var mı))
Almışlar da hisse olduğu yerlerde dönüp duruyor. Adamların derdi mal kapmak sanırım. Senin benim gibi alttan alma derdindeler gibi. Söz de hisseye destek olacaklardı. Yersen.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satıcılar niye bu kadar kuvvetli satış yapıyorlar ona da bakmak lazımdır?
Hocam ben 1 seneye aşkındır bu lanet hissedeyim. Daha maliyetimin bir kademe üstüne de çıkmadı. Satış ben aldığımdan bu yana var alış a oranla daha kuvvetli. Hele ki bir de feto iftirası atıldığı günkü düşüş var ki zaten ondan sonra kayış koptu hisse toparlayamadı. Ne oldu camur atildi izi kaldi. Kaybeden bizler olduk. İftira atanın da yanına kar kaldı bu durum.
Ben bu seneden umutlu olmak istiyorum. Maliyetime ulaşmayı bırak yakınına geldiği an bu beş para etmez hisseden ebediyen uzaklasacagim. Şu zamana kadar pek çok hisse aldım sattım ama böylesi bir durum ilk kez bu hisse de başıma geldi.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yazdığınız nasıl olabilir. Bende 1 yılı aşkın süredir bu hissedeyim, maliyetiminin üstüne çıktığı hatta kısa sürede güzel kar fırsatı verdiği zamanda oldu, bozmayıp hırsama yenildiğim için şu an zarardayım ama kağıda lanet etmek bize bir şey katmaz. İyi düşünelim iyi olsun.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 1965 ünlü menkulden alımlara devam
22 Haziran 2016 da 2,718,4233 lot Bugün 4,614,146 lot ÜNLÜ MENKUL