1 aylik.mevzuat bu tahtada sökmez artik ne yapcak görelim plani yokkk ama.bizim plan isliyor daha yeni başlıyoruz.yapi ortada marka oyle kosu yolu oyle .bilir kisi cozer isterse 5 yil sursun dava cokta tin tin.
1 aylik.mevzuat bu tahtada sökmez artik ne yapcak görelim plani yokkk ama.bizim plan isliyor daha yeni başlıyoruz.yapi ortada marka oyle kosu yolu oyle .bilir kisi cozer isterse 5 yil sursun dava cokta tin tin.
Birlik olmalıyız diyon 1 işgünü kaldı genel kurula bir organizasyon yok katılalım katilmayalim diye.ne birliği solemesii kolay.geçen kurula 26 ky katıldı.neticede herkes kendi menfaatine koşturuyor üstadım kimse Ahmet Mehmet için kosturmuyor onun için birlikler oluşmuş zaten sen disarda kalmisin sanırım.bende isterdim gidip her maddeye uygun bir muhalefet şerhini evde hazırlayıp maddelere eklemeye.ozellikle yöneticiler de seçilirken şirketin içini bosalttiklari yüzde 7.5 payın usulsüz olduğu kanuna uymadığını ilistirmek.verusa buna istinaden kopardı hakkını .ama uygun ortam oluşmadı gidelim edelim şunu yapalım diyen.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK Rıdvan Çelikel hakkında neden savcılığa suç duyurusunda bulunmamış verusanin sattığı milyonlarca lotun hesabı neden sorulmamiş SPK bu kafayla devam ederse borsada yatırımcı bulamazsın sen ABD ye bole insanları mecbur edersin dövize işte sen küçük yatirimcini soydur.borsada kendi milletinin yatirimcisi kalmasin.yahu şu herifin yaptıkları belli deilmi piyasaya satılan 20 milyon lot 2 TL den bu ne. Olacak .hani yanıltıcı bilgiyle satılan lottan elde edilen gelirin 2 katı ceza hani 5 yıl hapis için savcılığa suç duyurusu yazıklar olsun spk aldığınız maaşlar bu soydurdugunuz vatandaşlar ortadayken hakmi.utanmiyorsunuz
http://m.borsagundem.com/haber/gayri...eliyor/1345404 Adnan köşeye sikisiyon garibin bedduasini hafife aldı haselcin CIO ne oldu henüz ifa edilmemiş kur farkı yasası şimdide bu ne yapacak mahoney dostum.
Bugune kadar alipda mecbur satnlar dava acabilir. Kurula katilmasina gerek yok elinde lot olanlar kurula gelin yada elektronik ortamdan oy kullanin .capitali geciyoruz diger kim.ise oda katilacak capital zaten ridvan bunuda belgeleyecegiz.sikayetlere devam.spk capital icin kendisi goz altindan cikmaya red bundn sonra kotdan attirmak.icin girisimlere baslayalim .bina.marka bize.kalcak.ytd
Gidaci inmisin cinmisin mesajlara da cevap vermiyon burda herkes birbirini tanır ama seni tanıyan yok .Yusuf Yıldız bile tanimiyo.o kadar kişiyle görüştu
Spk ya mail atanlardan biri de benim. Capital'in Rido olduğu da ortada. Bu da kanıtlansın da Rido iyice köşeye sıkışsın. Hadi gazamız mübarek ola. Bu arada Ankara'dayım ve Cepa'ya yakınım. Pazartesi Allah'tan bir mani çıkmazsa oraya gitmeyi düşünüyorum elektronik ortamda oy yerine. En kötü elektronik ortamda veririm oyumu. Benim zararım çok çok az yani bazılarınız gülebilir bile ama bu işin azı çoğu yok. 1 TL dahi dolandırılsan dolandırılmak cidden sinir bozucu.
Eger herkes dva acarsa yapi elindenn gider spk arkedoyu haklı buluyor.simdi onlara 2.200 yerine 5 milyon odesinde.gorelim.anele.yi.şişirdi.bilanco 7 e bir diyordu ya moller top moller.ytd