Hisse satisida bitti.onun mallarinida ucuzdan kapattiniz daha neyi bekliyor anlamadim
Printable View
Hisse satisida bitti.onun mallarinida ucuzdan kapattiniz daha neyi bekliyor anlamadim
Referandumdan 1 gün sonra
17 nısanda genel kurulumuz var.
Veee Sanelin son bombası
TEMETTÜ YOOOKKK
Sn. Mr.Brown size 2 sorum var 1.si bir şirketin temettü dağıtmaması iyi birşey mi kötü birşey mi çünkü artık neyin iyi neyin kötü olduğunu şaşırttı bu şirket bana; para şirkette yedek akçe olarak kullanılacak bu ilk 3 aylık bilançoda artı yazmazmı yani, 2.sorum malum bu yalandan satılan1 milyon lotun geliri bilançoya yansır mı.? Bu saçma sorularımı biliyorsanız cevaplarsanız sevinirim; şimdiden teşekkür ederim.
Syn.MELIKEMAL
Temettü konusunda ben her zaman elde ki kuş daldaki 2 kuştan iyidir mantığına sahibim yani temettü 3 kuruşta olsa onu dağıtması hem karın cebe girmesi hen de şirketin yatırımcışı ile bunu paylaşması bence önemli.
İkınci sorunuza gelince bu 1M luk satışın bilançoya herhangi bir etkisi olmaz.
Son olarak ocak ya da şubattaki bir Kap haberinde 'faturalandırılmamış' işlerden bahsediliyordu. Onların faturalandırılmasıyla yeni gelecek bilançolarla akıbetimiz belli olacak . Maalesef her gelen bilanço bir öncekini aratıyor.
1 M Lotu satan Sanel değil, sanelin 2 ortağı o yüzden bilançoyla ilişkisi yok. Eğer şirketin sahip olduğu arsa ve benzeri şeyleri satsaydı bilanço pozitif olarak değerlendirilirdi.
aslında bunların bu lotları piyasaya satması yanlış neden satacaklarsa kendi şirketlerine satsınlar belli bir lot ve halka açıklıkla arz edilen bu hissenin açıklık oranını yükseltmesi açıkça yatırım yapan ky'i kazıklamaktır şimdi bu şirkete ve spkya soruyorum bu yılın sonuna kadar verdiğiniz taahhüt ne olacak ben bu yıl sonuna kadar bu hissenin halka arz fiyatına çıkmasını bekliyorum olmadığı taktirde spk ve bu şirket hakkında gerektiği şekilde hakkımı arayacağım