arkadaşlar merak etmeyin.ben 2 den verecem tahta sahibine Mayıs sonunda. Beni biliyorlar kapıda ne yapsa alamazlar onunda biliyorlar bu yüzden uzatamazlar. Ne yapsalar boş kel göründü . Kabak gibi hisse ortada.
Printable View
Az önce bahsettiğim değer olayı ispatı şöyle.kap a bakın kiralama bedeli metrekare 13 TL yıllık olarak ise 170 milyon ortalamaya geliyor tüm alanlarımız. Allah spekten binlerce kez razı olsun. Bize Lot veriyor hemde bir yıllık kira bedeli nin bile altında bize şirket satıyor. Normalde ise 10 katı olması gerekirken
iş yatırımdaki o.ç satıyon satıyon da *****n neresine kadar satacan daha o malları 1,0 den yerine koyarken de sana yazacam burdan o.ç nun en önde gideni...ytd...
haftaya sancaktepenin lansmanı açıklanıyo satışlar başlıyo lisanslı depoculuk kanunlaştı şimdi teşvikler geriyo 24 ünde genel kurulda geri alım açıklanacak ve pd/dd 0,24 olacak...olacak iş değil...ytd...
Batan geminin malı Bursa 1000000 metrekare kapalı alan İstanbul Ankara Kocaeli Sakarya İzmir Antalya Bursa gibi merkezlerde . Allah'ım sana geliyorum aldığım her Lot ile zevkten ucuyorum
Arkadaşlar 246 lira yani 200 liraya 1 metrekare kapalı depo alanı satıyor kira garantili İstanbul'da izmirde kocaelide ankarada Antalya'da bu firma size gerçek toprak kapalı alan . al 250 metrekare unut 5 yıl sonra bak bakalım yüzde 1000 mı kazanmissin 2000 mi
Siz bilançoya baktığınızda borçları görmüyor sadece varlıkları görüyorsunuz galiba. O varlıkların çoğu borçlanarak yapıldı. Bu hissenin yıllarca bu fiyatlarda sürünmesinin sebebi şirkete kimsenin güvenmemesiydi. Büyük yatırımcılar tahtaya gelmedi ve hisse fiyatı süründü haliyle. Borçların çevrilemeyeceği düşünülüyordu. Hala daha netlik kazanmış değil borç konusu. Nakit borç dengesi kurulduğunda fiyatlamalar başlayacaktır. Bu dengenin kurulabileceği yönünde işaretler var ama risklerde var. Temkini elden bırakmamak lazım.
Bu kağıt birçok açıdan klgyo ile inanılmaz benzerlik gösteriyor. Biraz bilen arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaktır. Orada yıllar sonra kıvılcımlar ateşe dönmeye başladı. Bunda da aynısını bekliyorum. An meselesidir!