yarın ayın 1 i ve benim maç başlar. ama kafa kağıtları ile tabii... siz nasıl olsa beğenmezsiniz üçü beşi her gün tavan olmalı demi ama... bunlarda benim olsun. hadi bol şanslar
Printable View
yarın ayın 1 i ve benim maç başlar. ama kafa kağıtları ile tabii... siz nasıl olsa beğenmezsiniz üçü beşi her gün tavan olmalı demi ama... bunlarda benim olsun. hadi bol şanslar
bu borsa o kadar illet bir şeydirki yeterki girmeye gör. bugün istediğin kadar kazanabilirsin. hatta umduğundanda fazlasını. eğerki benden bu kadar bu dereden bu kadar balık avlanır dersen şampiyonsun. ama gözünü para hırsı bürüyüp bide işler ters gitmeye başladığında daha dönemezsinde. dönecek olan zaten başında parayı vurduğunda dönerdin. dağlar kadar paran olsa dayanmaz bu işe. kazın ayağı hep böyle olmayacak çünkü. bu kadar usta bolluğuda olmayacak. çünkü bugün ebemde oynasa oda usta olurdu. niye yazıyorum? ne bileyim belkide bu mesajın değerini bilen olur diye...
ENDEKS_ haftalardır yuvarlak olarak geçilmesi gereken dirençler diye verdikleri dirençler somut olarak 117.415____ 118.570
Kapıda Libya sorunu varken endex düzeltme yiyecek derken ABD ve Avrupa borsalarında ikinci dalga korkusu yayılırken piste biste hoşgeldiniz hocam. Bizde tam çıkıyorduk [emoji28] bu hafta full nakite geçecektim hocam. Siz geldiniz de kafam karıştı şimdi [emoji42]SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ooo.. gümüş üye olmuşum bravo bana:) bu altın olanlar kimse merak ettim. tanışmayı çok isterdim ama kulağımın zarı patlardı aman lazım değil:)
sen bazı şeyleri yanlış anlıyosun. endeks düşmüş çıkmış benim için farketmiyor. bana lazım olan bir tane yükseliş potansiyeli olan kağıt.. onuda herhalde bulurum kocaman gözlüğü boşa takmıyorumya:) burası şaka idi şimdi gerçeğe dönelim.. eğer böyle bir korkun varsa dirençleri yazdım takip et. korkma çin malı değil:)
otobüs durağında sıcağın alnında bekleyene kadar otur evinde emekli maaşı bekler gibi eşeği gölgeye çek bekle işte... :)
hayvanın biri daha doğuracakta başındaki kalabalıktan stres yapıyor:)