güzel fikir
Printable View
bu arada dün volkanın penaltı pozisyonunda atılması gerekirdi hakem cesaret edememiş
İstanbul’daki Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor karşılaşmasını izlemek için Balıkesir’in Edremit ilçesinden yola çıkan taraftar kafilesini taşıyan 10 RK 041 plakalı ticari minibüs, dönüş yolundayken, aynı şeritteki 50 SP 306 plakalı mermer yüklü TIR ile çarpıştı. E-87 Karayolu’nun Edremit istikametindeki 25’nci kilometrede saat 04.00 civarında meydana gelen kazada minibüsteki yolculardan Türker Öztuğ (39) yaşamını yitirirken, minibüsteki sürücü Sefer Kılcı (46) ile 18 yolcu yaralandı. Kaza sırasında yolun bir şeridinde park halinde olduğu iddia edilen TIR sürücüsü M.Ü. olay yerinden kaçtı.
Fenerbahçenin bu saatten sonraki oynadıgi maçlarda tek hedefi var o da elde patlayan futbolcuları pazarlamak...
Oyuncu degişikligi bile yapılmıyorki satarken 90 dk oynuyordu densin diye...
Benimde bu sezon tek hedefin derbilerde bari yüzumüzün gülmesi
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben değilde takımi ve yonetimi begenenler yeni topik açsin ''Azizin şakşakcıları''
4. Olmamız garanti degil, onuda geçtim önümuzdeki sezona hicbir umut yok, borç olmuş 1 katrilyon...şak şak şaķ
Ben yedim bu kadar parayı bana yüklenin
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takımı yönetimi begenenler "azizin saksakcilari" diye niye başlık açsın? Ozaman seçilmiş başkanı ve yönetimi begenmeyenlerde ",fener düşmanı" diye başlık açsın olur mu? Bu nasıl mantık?
Yönetimi oyuncuları begenmeyebilirsin ama unutulmayacak tek şey o yönetimin seçimle geldiği, Fenerbahçe genel kurul üyelerinin seçimiyle geldiği bu yüzden seçimle gelen bir başkana saygı göstereceksin.. Taraftarlığı maça gidip bagirinmak değildir tek.. sen Fenerbahçe değerlerini bilecek ve ona saygı göstereceksin.. Fenerbahçe'nin değerleri arasında seçilmiş kulübün başkanına hakaret etmek küfür etmek yoktur.. eleştirmek ayrı küfür hakaret ayrı.. seçilmiş birini destekleyenlerin olduğu gibi desteklemeyenlerinde olacağı mutlaktır. Ama destekleyenlere saksakci demek saygısızlık hatta bana göre terbiyesizliktir. Şimdi size tavsiyem Feto'nun oyunlarıyla kendisi için değil Fenerbahçe için hapse girmiş , doğrusu yanlısı çok olan ama seçilmiş bir başkana ve onu destekleyenlere saygılı olmanız..
Umarım anlaşılır olmusumdur..
Başakşehir - GS maçını advocaat da izliyor..