Paylaşımınız için teşekkürler.AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Printable View
Katılıyorum ama spek ve onun paralı uşakları sadece kendi kazanmak ister... Bir şey söyledim yukarıda profilini açsın daha net anlarsınız, ama açmaz, açamaz. AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bu At hırsızları adam olmaz Konya çimento 1.690 TL bunların çapı bu kadar 510 TL ordan dar alanda kısa paslaşmalar devam brüt takas olsa ne yazar sahipleri Konya çimento yu takip etsin alt tarafı çimento siz ne üretiyonuz ağalar
Mesajı vermiş. Cuma! Bakalım hisse cumaya kadar hangi yönde hareket edecek, yatayda mı kalacak. Ayrıca profili açma konusunu tekrar hatırlatıyorum, maça yiyorsa açarsın. O kadar iddaalıyım. 2017 den bu yana bu kadar bilgi birikimi! olan bir kişi nin alcar dışında bir tane daha yazısı yok...Başka bir topic de çıksın, borsayı bırakıp, çiftçilik yapmaya başlayacağım. Burada seni bir kez dahi rahatsız eymeyeceğim. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bu arada dolaşımda 1.600 bin lotu olan KONYA nın anlık işlem gördüğü fiyat, 1.789 TL (BİN YEDİYÜZ SEKSEN DOKUZ TL), dolaşımda 1.575 bin lotu olan ve KARLI bir şirket ALCAR ın çapsız speğinin fiyatlaması 478 TL.(DÖRTYÜZ YETMİŞ SEKİZ TL) Yazıklar olsun. Söylenecek kelime söz bulamıyorum. Hırsızzzzz.....
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...