-
Hayırlısı olsun sevgili meteor78. Çok iyi bir temel analizcisiniz, iyi hisseleri özellikle gizli hazineleri bulmakta üstünüze yok. Burdada buluşmak güzel.
Kerevitaş ürün çeşitliği beni benden aldı. İçinde bulunduğumuz gıda krizinde kerevitaş altından daha değerli benim için.
Temel değerleri gıda sektörüne göre mükemmel. Artı 2 yıl evvelki seviyesine yeni gelmiş, buda çok önemli! Uluun 25 kat gitti 2 yıllık süreçte!
-
8.31 direncini geçti hele şükür, kapanış da buralardan oursa güzel olur.
Sn.Maharaj ayağınız uğurlu geldi yine.:) Maşallah diyelim.
-
Sevgili eski dost bawer, o verdikçe biz aldık. Tahtacı dedi ki bu maharaj yerli elon musk herhalde sürdü yukarı.:) Şaka tabi, tahta kaldıracak kadar gücümüz yok.
Zamanı gelmişti sadece o kadar! Gizli hazine dostum bu kerevitaş. Sizde eskiden beri gizli hazineleri seversiniz bilirim.:) Hazine avcısı Bawer derim.:)
-
Şirketin potansiyelini, konjonktürel artılarını biliyoruz ama tahtacı hep görmezden geliyor, umarım diğer gıdalarla arsındaki makası kapatır biraz.
-
O makas zor kapanır:) Mesela uluun 2 yılda 25 kat gitmiş. Kerevitaş ise 2 yıl önce gördüğü fiyata bugün gelmiş. Zor dostum o makasın kapanması.:)
-
Knfrt ve Tatgd diğer ilgilendiğim gıdalar, her ikisi de bunu katlamışlar prim olarak oysa hasılat ve kar olarak çok iyi Kerevitaş.
Şirketin tarımla ilgilenen bir bağlı ortaklığı da var bildiğim kadar, faaliyetleri ne durumda acaba, biraz ağırlık verirseler keşke.
-
Evet dün gece inceledim tarım işindede var Kerevitaş
Yok yok bu şirkette maşallah
Yolu uzun olur biiznillah
-
Hasılatın nerdeyse tümü yağdan geliyor, alternatif kalemlere ihtiyaç var, Karel tarıma asılınca hisse ivmelendi zaten.
Lordlar da toprak alıp tarıma yönelimeye başladı.