Ters hareket eder bu tip hisseler dedim. Günlük covid verileri düşüyor gibi. İnşallah hem covid biter hemde bizimkide artık roketler.
Takas ne durumda verebilecek varmi?
Printable View
Ters hareket eder bu tip hisseler dedim. Günlük covid verileri düşüyor gibi. İnşallah hem covid biter hemde bizimkide artık roketler.
Takas ne durumda verebilecek varmi?
"Korkulu rüya görmektense uyanık kalmak iyidir"der atasözümüz....
korktuğum tek bir şey vardı benim"şirketin içeriden soyuluyor olma olasılığı"kağıt üzerinde yani bilançolarda sahtelik-sahtecilik,şahsa ait tüm şirketlerin birbirine dolaştırılmış ve her cebinde kendinde olması velev ki durum bunu gösteriyor gidişat hiç hoş değil zaten %74 vatandaşa giydirilmiş vaziyette boşaltıp patlatsalar ne olur ki?olan yatırımcıya olur!İMKB 100 lerce örnekle dolu...Ülkemiz şeffaflığı bıraktı yeni yönetim düzeni malesef söylenenlerin tersi oldu hayal kırıklığı yarattı herkeste ve T.C tarihinin en büyük ve derin krizine girdi ve bu kriz öncekilerede hiç benzemiyor veriler çok farklı hepimiz 6 ay evveline göre %100 fakirleştik zaten ayrıca birde bu puştun hissesinden kol gibi girdi bana ,umarım 1 kez daha çıkış fırsatı verir.Satacak ve ayrılacağım.Siyasi yazmadım ne iktidardan ne muhalefetten yanayım kararsızım sandığa gitmeye niyetimde yok,sadece görüşlerimi beyan ettim lütfen kimse üstüne alınmasın,
haklarınızı helal ediniz kızgınlıklarımda kırdıklarımda hoş görsünler sanırım artık ruhhalimizde hederoldu.saygılar sevgiler hürmetler.YTD
Devlete teslim edilen mallar zaten kafadan 150 milyon lirayı geçiyor. A1 kapital den gelen de net, A1 life dan gelende muteber.. angen dünya mal satmış yurtdusina, az birazda biz satmişizdir değil mi yani. Besiyer sıvıda zaten Türkiye'nin %80 tekeli RTA dir.. kanatlı hayvan ilaç ve aşılarını zaten 10 yıldır satıyor.
Yani bilanço reel...
Tek problem Corona nedeniyle flash olan hissenin , Coronanın 19 aydır bitme yolunda olması ve aşının icadı ile gözden düşmesi... Yatırımcıya Corona denince, RTA geliyor aklına
Ve tahtada ki 64 den başlayan düşüş, hisseden soğuttu yatırımcıyı
Hisseye giren zarar ediyor... Bu tahtaya en az 100 bin yatırımcı girip kaçmıştır, Tevbe ettiler daha gelmiyorlar...
Birde yandım anam türküsünü sosyal medyada okuyanlar , ne lanet hissetmiş, millet ağlıyor diyerek tahtadan uzak duruyorlar.
Hisse zaten ederinde... Yükselmesi için ekstra haber gerek... Kimse beklentiyi almıyor... Hissede güven bunalımı var çünkü. Girelim haberi , öyle akalim diyen kişi sayısı çok.
Sağlam bir haber düşmeden, bu tahta 20 bandında gezinir... Süreçte zaten hisseye bı baskı var... Ve hissenin reel olmayan sebeplerle spekülatif yükselmesini istemeyen bir patronumuz var...
A1 kapital arzı ölü doğar... RTA show yapmadan kimse A1 kapital arzına girmez.. bu adamın hisseleri lanetli deyip uzak durur yatırımcı.
Tek çare enzim haberi... Yada international bir ilaç aşı kit
üreten dev bir labaratuvarr tarafından satın alınmak, yahutta ortaklık.
Yatırım bankacılığı da kuramaz bu vizyon ile
Tahtanın , süper olumlu haberler eşliğinde yükselmesinden yanayım. Teyyareden sebeplerle yükselirse, sonuç yine hüsran olur
Hissenin çoğu Bursa'da zaten. Glryh nin ise neredeyse hepsi Bursa'da
Yani patronun umrunda değil hissenin fiyatı
24 araliktan sonrası önemli BIST te
Ocak 15 den sonra zaten borsa düşecek
İyi bir haver gelene jadar 22 .00 civarlarında gezinsin Yeter
Operasyon yemiş bir hisse zaten... Daha normale dönmesi
A1 life da ki payımızı satabiliriz belki...
Angen çok büyük kurnazlık yapıp, Corona bitmek üzere algısı oluşunca hemen en tepeden arzetti şirketi... A1 life arzedilio, RTA nın sermayesine ekkenebilirdi rahatça en zirveden
Demek ki daha büyük bir planı var oatrinun
Rtalb güler günlük pasta
https://twitter.com/finanstepe/statu...60625604345859
BioNTech ile birlikte dünyada onaylanan ilk corona virüs aşısının geliştiricisi Pfizer’dan Omicron varyantına karşı aşılama ile ilgili açıklama geldi. Pfizer CEO’su Albert Bourla, Omicron varyantı nedeniyle dördüncü Covid aşı dozlarına beklenenden daha erken ihtiyaç duyulabileceğini söyledi.
Aşı satacak .. tek derdi bu
İnce biraz kirkutmaklari lazım insanları
Teşekkür ederim Elsabr. Önümüzdeki hafta sektörü ile ters hareket ederek sıçrama yapar inşallah. Aslında kağıdın çok güzel gideri var yeterki speki kullanmak istesin. Bir roketlese 50 TL ye kadar hıç çözülmeden gider. Sonrası ise extrası ki o da 100 e kadar yolu var. YTD. İyi hafta sonları.
Yılı geçen senenin üzerinde kapatmak istiyorsa 30+ kapatmalı ve üst pazara çıkış için onay alır.
Güleri tahsisliden zarara sokmak istemiyorsa 25+ kapatmalı.
Rtalb için bir hareket gelecekse. Ayın 23 24'ünden sonra bekliyorum.
Tamamen misal konuşuyorum yatırım tavsiyesi değildir.