lan salak 12 puan aşağı geldi 2010-1998 pıst 100 okuduğunu anlamıyorsun , gördüğünüde mi göremiyorsun .:)
cebindeki aldılar haberin yok :kahkah:
Printable View
lan salak 12 puan aşağı geldi 2010-1998 pıst 100 okuduğunu anlamıyorsun , gördüğünüde mi göremiyorsun .:)
cebindeki aldılar haberin yok :kahkah:
Biraz ağır oldu kusura bakmayın topik sakinleri , yalnız bu acımadaki diye etrafta dolaşan bebeleri görünce tutamadım:)
bir tane topikte yararlı görüşü yoktur bunların ama dilleri ve klavyeleri bitirimlik kokar senelerdir bu forumlarda değişmeyen durum.
80 puanlık makas 45 e geldi. Yıllık bakınca %18
Spot alım yeri kovalıyorum hala tekrar mala girmek için. Sadece 2 badem tahtasında.
Akşam ulusa sesleniş dur dedi :) basarlar şeyi aşağı şanımız yürüsün. BAE den almışız swap ı da :)
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz da kısa vadeye odaklanıp doğal gaz faturasını düşünmekten oluyor:) bahara kim öle kim kala diyoruz.
Bir de elektrik gibi doğalgazda da kademeli tarifeye geçilecekmiş...hatta bizim muhalefet de desteklemiş..salaklar bilmiyor ki %25 i zaten çaktı..diyecek ki 100m3 üstü %100 zamlı...sanki yaptığı zammı az kullananda geri alacak.
Bugün elektrik faturamız geldi 550 tl...hatun diyor ki mikrodalgayı bir kaç dakika, tost maknesini 3-5 dk kullanıyoruz...ütü de az biraz..niye böyle.(ilave derin dondurucu akla gelmiyor tabi)
Sesini çıkarma dedim, kullandıklarımızı söylesek, lüks ve şatafat içinde yaşıyorsunuz diye taşa tutuluruz..paşa paşa ödeyeceğiz..gerçi %125 zammı villada yaşayanlar daha fazla ödeyecek diye yaptılar ama bizim ev de biraz büyük sayılır...benim nazarımda villa sayılır:)
Ankara 'nın meşhur ayazı var. -8 derece ama yağış-kar yok.Nemsiz, kuru ayaz var.
Şöyle bir kar yağsaydı.
Elmadağ-Çamlıdere de kar var mıdır?
Kar pikniğine gitsem,diyorum.Çocuklar kaysın,kar görsün.