Düsseldorf'taki ana tren garında bir kişinin baltayla saldırması sonucu 7 kişi yaralandı.
Saldırgan, kaçmaya çalışırken üst geçitten atladıktan sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Printable View
Düsseldorf'taki ana tren garında bir kişinin baltayla saldırması sonucu 7 kişi yaralandı.
Saldırgan, kaçmaya çalışırken üst geçitten atladıktan sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Atalay Filiz'e duruşmada son sözleri sorulunca, Demirarslan'ın FETÖ mensubu, Radchikova'nın ise Rus ajanı olduğunu öne sürdü.
Miami'deki hava limanında gözaltına alınan boksör Muhammed Ali'nin oğlu Muhammed Ali Jr, "Müslüman mısın?" sorgusu için ;
"Kendimi babamın cenazesindeki gibi hissettim. Ne düşünmem gerektiğini bilemedim. Sadece şaşkına dönmüştüm."
MEB yayınladığı genelgeye göre, okullarda yönetici, öğretmen, çalışan ve öğrencilerin okulda ders sırasında veya serbest zamanlarda yaptıkları faaliyet, eylem ve durumların kaydedilerek internet sitesine ya da sosyal medyada paylaşılması halinde yasal işlem başlatacak.
Hamileliğinde uyuşturucu kullandı,
bebeği de bağımlı doğdu
Bodrum'da eski koca, boşandığı eşini çalıştığı iş yerinde defalarca bıçaklayarak öldürdü.
Binali Yıldırım, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yaptığı ziyaret dönüşü uçakta bir gence telefonla kız istedi.