Dostum HKTM tamamıyla süprız oldu ,, bana göre gıtme sebebı sermaye azlığı ve siğ olması , başka da hıcbır neden yok ,, alfasta hepsı var , un var yağ var şeker var , helva yapmak isterlerse işler çok değişir !!
Printable View
1.116 bın bekleyen ,,,
muhtemelen gıderek azalacak o satanlar,,açtığı yerde kısa surelı alım fırsatı verıp bır süre devam edecek,,sonra düzeltmeler gelecek panıkçıler satacak,,ama nıhaı hedefıne zamanla gıdecektır..şimdi sıra şirkette yol harıtasını çızıp yatırım planlarını açıklaması lazım..
elımde yeterınce var oda bana fazlası ıle yeter..hayırlısı..ama borsanın garantısı yok malum..şu gercekkı ruzgar arkamızda..
227 bın lot ışlem olmuş..bekleyen 1.124 bın lot..
Kağıdın önü hala çok açık.
Gün içinde alım yapmaya çalışan maymun iştahlı ciddi bir kitle var. Sadece bir kere 5dk tavan bozdu onun dışında bu grup hiç lot alamadı. Almaya çalışıp alamayan çok ciddi bir kitle var benim gördüğüm.
Kurumlarda satamıyor satsa malı KY havada kapacak bunun farkındalar.
Daha kapasite artışları bilançoya yansımadan F/K 20'ye düştü o da cezbediyor.
Piyasa toptan bozmadıkça güvendeyiz şu anda. Bir süre daha tavan serisi devam edecek gibi duruyor.
önümüzdeki nisana kadar üretim kapasitesi yaklaşık 4 katına çıkarılıyor sektöre göre fk bu fiyatlara göre bile normal.kısaca önü açık bir şirket patronlar açgözlü olmayıp şirketi büyütmeye devam ederse tabiki.
tavan serısı onemlı değil,tavan serısı bıttıkten sonra korkutup almak ıçın bır ıkı gun taban veya ona yakın kapatabılır..akabınde yol uzun alfasta neden mi??..kalınlaşan fıyatı küçültmek için şirket bır yıl sonra maksımum belkıde daha once bedelsız sermaye arttırımına gıdecektır..
sektorde potansıyel muazzam,şirketin pıyasa ya guven vermesı lazım bırkaç yatırım haberı gelırse herşey bambaşka olur..hep söylüyorum alfas ı diğerlerınden ayıran en onemlı faktor sermaye ve lot adedı,bır sure sonra mal toplamaya çalışacaklar eğer bunu yapabılırse alfas çok farklı olur..hktm de yukarı surerek malı topladılar..burada çok basabıleceklerını sanmıyorum ,basarlarsa mala gıren çok olur,,ben olumluyum şahsen tavan serısı bıtse bıle satmayı düşünmüyorum,,belkı çok az satıp alttan almayı düşünebilirim ,ama her halukarda buyuk kısmını elımde tutacağım..gerısı naıp kısmet..al sat tavsıyesı değildir..
892 bın bekleyen ve bekleyen sayısı artıyor sürekli..!!!