60-70 aralığında çok gördük bu hareketleri.. yolumuz uzun beklemeye devam :)
Printable View
60-70 aralığında çok gördük bu hareketleri.. yolumuz uzun beklemeye devam :)
piyasada 223milyon para çıkışı var bankof u30 hisselerini satıyor. bakalım akşam alıma geçecek mi
arkadaşlar ne dedım gecen ,,sektor guzel hoş,,gesan 500 de olur 1000 tl de kımse olmaz olamaz dıyemez..potansiyel muazzam..ancak bugun ıtıbarıyle on kattan fazla prım yapmış,smrtg gıbı..bundan sonra bu hısseler fıyatlama yapar ve zamana yayar bunu ,buradan kendısını ıkıye üçe katlaması zaman alır..
gesana yenı gıreceklere ben olsam bu fıyattan almam gıder aynı sektorde benzer şirketlerı almaya çalışırım zıra onlar daha yolun başında..düşsse bıle rıskınız mınımum olur..sanırım kımse dıkkate almadı..elımde gesan var ve alfasta bır yerden satış yaparsam yıne gesana bağlayacağım muhtemelen ;ama bugune kadar gesan almasaydım 200 tl ustunden malıyet yapıpta beklmezdım..ama şu gerçekkı gesanda en yuksekten alanda kar yazacak ,,
bugün piyasa dalgalı en kötü 242 kapatabilsek yeter olumlu olur.
bugün tahtada savaş var, kılıçlar kınından çıkmış :) akşama bakalım neler olacak.
Düzeltme : yanlış alarm
Bir hafta önce net uyardim. Sasa düşerse kontr,kontr düşerse Gesan düşüyor diye. Tabii hostadlar ciddiye almadı:) ekip milletin gözüne far tuttu. Yazık değil mi 300 nere 240 nere. Neyse bu bilgili arkadaşlara bir bilgi daha; Sasa patronunun da dediği gibi 80 TL ederindeyse.... Sasa oraya düşerse....neyse uçacak ya Gesan tozunu attirir ortaligin. Patron zaten hissesini çok sevdiği için satıyor. Alıcı çıkmazsa bir bedelsiz basvuru haberi hoppp ,iki de reklam ettir sağda solda . Oh mis. Nasıl olsa her yerde seni öven tipler var. Neyse siz siz olun düşünme yetinizi asla kaptirmayin.
Maalesef bu tür durumlarla karşılaşabiliyoruz. Birkaç arkadaş uyardı ama kimse ciddiye almadı. Bu forumda açık pozisyon miktarınızı hele hele maliyetinizi paylaşmanız son derece sakıncalı. Kimse sizlerin portföyünde kaç lot Gesan olduğunu merak etmemekle birlikte, bu bilgiyi paylaşmanız en fazla yine size zarar verecektir. Yarın bir gün bölüneceğiz, sen 20.000 lotum var diyorsun. Bölünme sonrası 80.000 lotun olacak. Buradan bölünse spot fiyat 60 liraya düşecek, sen de tekrar 240 liraya yükselme hayalleri kuracaksın. Samimi söylüyorum bunlara gerek yok.
48 yaşında bir abiniz olarak sizlerden rica ediyorum. Lütfen portföy bilgilerinizi kendinize saklayın.
Gesan'a gelirsek. Popüler hisseler grubunun alt sıra üyesi gibi görünüyor. Benzer hareketler sergilediği günler tahta yapıcılarının aynı olduğu düşünmeme sebep oluyor. Bu hafta bir miktar ayrışmış olsak ta o sınıfın dışına çıkabilmiş değiliz. Bedelsiz sermaye artırımı kararı ile bizim fiyatlanmamız gerekirsek daha düşük sermayeli ve halka açıklık oranı az olan tahtalar yürüdü. İstikrarsızlık bir süre daha devam edecekmiş gibi görünüyor. Ancak bu mızrak bu çuvala sığmaz. Biz, zaten 2025'i 2026'yı satın aldık. Küçük yatırımcı yıllarca zararda oturur ama karda oturmayı bilmez. Patronların sattığı 2,5 milyon lotun da sinidirilmesi devam ediyor bir yandan.
Gelen haberler güzel. Alfa soların hareketi güzel. Beklentilerimiz güzel.
Sakin olup plana güvenin.