Gbpnzd yi çok sevdim. Reel hesabımda 1.90 dan uzun pozisyon açım. 1.9130 hedefim. Ama kademeli kapaticam bu sefer:yes:
Printable View
Gbpnzd yi çok sevdim. Reel hesabımda 1.90 dan uzun pozisyon açım. 1.9130 hedefim. Ama kademeli kapaticam bu sefer:yes:
Bu da benim kedim Bonibon:)
https://www.hizliresim.com/q96plqy
Evet aynısı benim başıma geldi:yes: Radyoda çok dinledim orali olmadim ama geçenlerde bir Cafede mekan sahibi yüksek sesle çaldı.. Büyülendim. :kalp:
Hava gerçekten güzel.. Kulağına kulaklığını takıp sahilde ya da ormanda ya da kalabalik insan güruhu arasinda yürümek için fevkalade:) Ruh haline hangisi iyi gelirse..
Selim bey Usdjpy de bence de amaç milleti dökmek.. Çok art niyetli bir satış oldu. Gece izledim.. Israrla kafasına kafasına vurdular.. İzleyelim bakalım ne olacak:one:
Tebrikler analizleriniz cok isabetli..
Ben artık pozisyonlarimi kendi sayfama yazayım. Arada uğrayın..
:hi:
Tabi ki uğricam...
Yeni geldim eve, bizimkilerin arpalarını verdim :) başladılar koltuktan koltuğa atlamaya...
Hava hala çok güzel, ufak bir deprem olmuş dışardayken. Apartmana girerken alt kattaki teyzeye rastladım. "İzmir alt üst olacakmış, öyle diyorlar" dedi. Kısır yerken bu konuyu tartıştılar herhalde :)
GBPNZD 'ye baktım, korkuttu beni. Ben değişikliklere karşı hep mesafeliyimdir böyle, alışkanlıklarımı değiştirmem baya zaman alır.
USDJPY 'deki işlemlere gelince, zaten SL seviyeniz belli değil miydi? Siz haftalık grafiğe göre işlem yaptınız, ve çok güzel bir yerden yaptınız işlemi. Para yönetim planını iyi ayarlasanız ve böyle gitseniz sırtınız yere gelmez. gerçi DEMO diye bandınız, biliyorum :) Ama DEMO bu anlamda tehlikeli bir şey. O "nasıl olsa DEMO" yaklaşımı insanın disiplin algısını törpülüyor.
Çok tombiş, sımsıcak olur bu:)
Buna sarılarak ısınır insan :)
Çok hareketli mi peki? Bildiğim kadarıyla bu cins baya durgun oluyor. Kardeşimde de bu cinsten var. Dün akşam "Cezmi perdeyi indirdi" dedim, şaşırdı. Onun kedisi hiç yapmıyormuş, sabahtan akşama kadar uyuyormuş
Gece boyunca düzeltme yaptı parite. SL seviyeme 1 PİP kala dönmüş :) Normalde bu kadar şanslı değilimdir. Bugün LOTO oynamalıyım :)
İkinci sinyal de gelince işleme ekleme yaptım (stratejimin dışına çıktım - içim hiç rahat değil)
SL Seviyesini güncelledim: 0,63153
Buradan 80 PİP falan almalıyım.
Neyse, son durum şu şekilde:
https://i.hizliresim.com/rhfpbux.png