-
İyi haberler gelecek gibi görünüyor.
-
Yabancının bu kadar alma sebebi nedir acaba yabancı ortalık olabilir veya bilanço bilgisi olan varsa paylaşabilimi
-
Maçkali kardeşim antalyan selam olsun maçkaya bende yeniyim bu kağıtta izliyorum takas a bakınca bir şeyler olucak gibi teknik işleri bilmem bilanço için bu kadar almazlardı takip de kalalim
-
Göknur'un haftalık hareketlerine baktığımızda, genellikle Salı, Çarşamba negatif; Perşembe, Cuma pozitif ayrışma oluyor.
-
Bilmediğimiz birşeyler dönüyor!
-
Muhtemelen yabancılar aldığı malı satıyor. Ya düşürüp tekrar alıma geçecekler ya da hisseyi listelerinden çıkardılar. Bunun da iki sebebi olabilir. Bilanço hakkında fikir sahibi oldular veya GENEL KURUL'dan beklentileri karşılayacak kararlar çıkmayacak.
-
İyi pazarlar
1 ve 2 taksit olan temettu tarihleri nedir
Sayın besiroglu sayfada sizden başka kimse aktif kullanmıyor
-
Genel kanaat şudur ki GIDA hisselerine yoğun ilgi olacak. GÖKNUR bundan ne kadar nasiplenir, bilemem! Çünkü halka arzdan sonra şirketin borsa işlerinden sorumluları, süreci iyi yönetemediler! Mesela "geri alım" maddesini bile becerip açıklayamadılar. Bakalım genel kurulda bu maddeye istinaden nasıl bir karar alınır. Benim bir hedef fiyatım var. Üçlü rakamlar görüldüğünde ancak satarım. Çünkü büyük oyuncular, küçük yatırımcıyı panikletip elindeki hisseyi almayı çok iyi biliyorlar! Al-sat yapıp lotunu artıranlar hariç, satanlar bir gün pişman olacak. Kararı kendimiz vereceğiz. Son bir cümle, sövüp sayarak ancak günaha girersiniz...