bazı ürünlerde kampanya yaparken diğer ürünlere hissettirmeden zam yapmışlar, örnek 500 cc komili duş jeli vardı 29tl dün gördüm 33 tl olmuştu.
Printable View
üstad çok işlem yapıp incülüzü kurtarmayasın
Kripto varlıklar ve borsa hisselerinin alım satımında işlem vergisi alınması kesinleşti. Borsada hisselerinin alım satımından alınacak işlem vergisi on binde 1 ile 3 arasındaki bir oranda olacak.
https://www.ekonomim.com/ekonomi/kri...randa%20olacak.
Eskiden kahveye giderdim. Şimdi korkudan gidemiyorum. Havalar sıcak üç beş yancı olsa soğuk bir şeyler yada kahve içseler pavyon hesabı gelir. Çay içsen oyun başı 100 gayme geliyor. Bazen bizimkiler viski getiriyor sodanin içine katıp içiyor gece 2-3 e kadar oynuyoruz hesap pavyon hesabı geliyor. Onun için gitmiyorum oyun oynamaya
TAK Parti gitmeden bu Ülke de Adaletli bir sistemin çalışması imkansız...Bizim bo rsa dediğin sabahtan akşama kadar tüm tahtalarda tahta sahibi fiktif işlemlerle hacim oluturuyor...Şimdi fiktif işlemler kalkacağına göre hacim herhalde Mevcudun %1 ya olur ya olmaz...Gerçek işlem olacaksa seansı 1 saate düşürsünler...O kadar süre bile fazla...
Neyse si...tek kuş Leylek kalmıştı onuda becerecekler a.q...:vk: