2-3 gün önce yetkili kişiden öğrenip burada paylaştığımız konu doğru çıktı. Buradan o yetkili kişi ye teşekkür ediyorum
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
2-3 gün önce yetkili kişiden öğrenip burada paylaştığımız konu doğru çıktı. Buradan o yetkili kişi ye teşekkür ediyorum
ben şirketin sayfasına gidip oradan yazdım teşekkürümü. inşallah hissemiz de güzel yerlere gelir ama tabii bunca düşüşten sonra yukarı çıksa bile alırken umutlandığımız noktalara uzak kalacak gibi geliyor.
Sözleşmede bahsi geçen fiyatla (11,51) bugünkü kapanış (9,46) arasında, sözleşmenin yerine getirileceğiini düşünenler için iyi marj oluştu.
Tabi 11,51 fiyatı artı-eksi biraz değişebilir.
YTD
Bahsi geçen fiyatın üstüne çıkacak bence gene demişti dersiniz YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burada firma çok iyi niyetli vb. yorumlar paylaşılmış. Adamlar bu süreyi uzatarak gerek kendilerine gerekse şirketi yeni alanlara borsadaki kalan hisseleri toplama fırsatı veriyor.
Nerede bunun iyi niyeti. Ha şimdi söylemiş ha yarın GK öncesi.
Yaziklar olsun...
Bu haber olumsuzluk mu içeriyor? Yarın taban mı yiyeceğiz yani?
Haberin en sonunda kapanış işlemleri için yeni tarihin yarın bildirilecegi yazıyor. Demek ki kapanış tarihi ya belli yada yarın genel kurulda belirlenip kamuoyuna duyurulacak.
Tarihin çok uzayacagini sanmıyorum çünkü iki tarafta bir an önce bitmesini istiyor bu işin.