viopun haram olmasının asıl nedeni. vadeli olması ve bu vadeden kaynaklanan kaldıraçla birlikte teoriğin faizle hesaplanmasından kaynaklanır..
olmayan paranın ödünç alınmasıdır.
:drunk::drunk:
gerçi bu inkarcılar bunuda inkar eder :he:
Printable View
HAHAHAHA:)
EMLAK sana kapım her zaman açık.Arayış içindesin.ŞÜPHE seni mahvediyor,anlıyorum.Benim eski halim gibi.
PASKAL kumarı.2. şans yok.YA,İBRAHİMİ DİNLERİN DEDİĞİ(hristiyan-yahudi-islam) doğruysa.ORTAK düşünce.
Kardeşine sor ,cevaplayamazsak bile bilenden cevabı buluruz.MESELE SON NEFESTE MUTLAK BİR inanç ile gitmektir.FİNAL, her şeydir..Elbette bir sürü günahımız var.(Büyük günahlardan çekinirseniz ALLAH,diğerlerini affeder,ayeti ümit veriyor))Elimizden geldiğince yaşamaya çalışıyoruz.Ama önemli olan o inanç sistemiyle yaşamaya çalışmak.
ADİOS 2
Ateistlik demek şüphe ve ya varsa korkusu altında bir ömür demek ki insanın psikolejisini bozar, ben inanıyorum manevi olarak rahatlıyorum sizin dediğiniz gibiyse bu dünyada ibadet yaparak en fazla biraz zahmet çekmiş olurum kaybettiğim yine bir şey yok ama inananlar haklıysa karşı tarafı bitmeyen sonsuz bir azap bekliyor.Bu yüzden inanmayanlar lütfen bütün delilleri ön yargısız tarafsız bir şekilde yeniden değerlendirin gerçekten şakası yok bu işin
Ek 30298
Kısaca
atayizlik benim şeymde bile değil..
herkes işine baksın..
ayet yazdık diye oluyor bu kudurmalar..
çünkü okuyan atayiz olunca.. batıyo...
herkes işine baksın..
:drunk::drunk:
Evet dayu.Herkes işine baksın.Yazalım; borsa-ekonomi vs..Hisseler paylaşalım.Birisi çıkıpta ALAYVARİ ( seni kastetmiyorum) veya rencide edici bir paylaşım yaparsa ona açıklama gereği konuşma uzar gider.
Kimse kendi inanç veya inanmadığının teyidini burada aramamalı.