Cuma kapansin eyw. Ama ekim vadede de cuma kapanis fiyatiyla ayni pozun devam etmesi gerekir, pazartesi acilis fiyati olursa araya gap girer haksizlik olur.
Printable View
Viper makasi kastetmiyorum, cuma gunu aksam agustos vadenin kapanisiyla kapanir, yine cuma aksam ekim vade kapanisi ile pozlar tasinmis olur. Yani makasla alakasi yok hafta sonu gap olursa yansir.
Yoksa hafta sonu olusabilecek gap gözardi edilmis olur.
Özellikle Ağustos kapama emri girilmemiş pozları
Cuma akşamı Ağustos vade kapanış değerinden kapayip , yine aynı cuma akşamı Ekim vade kapanış değeri ile LONG ise LONG , SHORT ise SHORT olarak Ekim vadeye taşımış oluruz
Evet öylesi daha sağlıklı
Ok.
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
******* ÖNEMLİ DUYURU ( DUZELTME) ********
EKİM VADEYE FLAT GİRECEGİNİ İFADE ETMEYENLERİN POZLARİNİ VADENİN SON GÜNÜ AGUSTOS VADE KAPANİSİNDAN KAPAYİP EKİM VADE KAPANİSİYLA AYNİ POZDA DEVAM ETTİRECEGİM
O YÜZDEN
VADE KAPANİSİNA KADAR FARKLİ BİRSEY YAPMAK İSTİYORSANİZ BUNU MUTLAKA YAZİN
BU VADE HAFTAYA CUMA KAPANİYOR DEGİL Mİ
HAFTAYA CUMAYA KADAR EKİM VADE POZLARİNİZİ AYARLAYİN YOKSA NEYİNİZ VARSA CUMA KAPAR VE YİNE CUMA AYNİSİNDAN POZ ALDİRİRİM
TATİL ESNASİNDA BENİ KAPANDİM VARSAY DİYEMEZSİNİZ
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
kısacası şimdide geçsek vade sonu sen otomatık geçirsende.
cok birşey farketmeyecek eğer flat kalmayacaksak.
yani sen bir nevi cuma günü piyasa kapanmadan 1 dakıka önce bu vadeyi flatlayıp otekı vadeden tekrar aynı pozu almış gibi yapacaksın.
doğrumu anladım.
böylese ben bayram sonrasına kadar pozumda devam edıyorum.
kendi poz.umu ben bile takip etmekte zorlaniyorum,işin zor sn.viper sana kim dedi basina iş al ve yarışma düzenle diye :he: