temel dayanağı olmadan şuraya iner diyerek milleti yönlendirmek hiç hoş değil. varsa verin teknik-temel-grafik vb. ekle de bizde görelim öğrenelim. :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Printable View
temel dayanağı olmadan şuraya iner diyerek milleti yönlendirmek hiç hoş değil. varsa verin teknik-temel-grafik vb. ekle de bizde görelim öğrenelim. :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:
hissseyi pofpoflayack halim yok daha dün 8 liraydı. kaldıki ilk 9 aylık bilanço da zarar. yıllık bilanço gelsin o zaman ne demek iastediğimi anlarsın. burada uçacak kacacak 15-16 ya çıkacak diyenler var milleti yanlış yönlendirmeyin. ben 8 liraya alacağım kağıdı beklentim bu yönde. o zaman sayın zamanderim; 1 kilo kınayı hediye göndereceğim sana
gider 20 ye 30 a orada sermaye artirilinca bolunur gelir 8 e 9 a...:)!
Bende yok ama tribündeyim.dün 8 tl örneğini denge ve dgate içinde diyebilirsiniz ama napıyor gidiyorlar.gideceği varsa gider bu iki hissedeki neyse bundaki de o aziz kardeşim.gecen hafta 12 de beraberlerdi üçüde!bunun kaptanı molaya girecem dedi onların ki gazı kökledi :) bütün olay bu
Arkadaşlar dolar bazlı uzun vadeli grafik gösteren bir site varmı?Buraya paylaşım yapan olursa oda olur.Hayırlı kazançlar
12 civarı gördüğünden itibaren satanlar şimdilik karda. Demek ki 11-12 lerden satanlar yerine koyabiliyormuş. Öyle 11-12 den satan 15-17den alır demekle olmuyormuş Acemşah usta. Yönlendirme eylemi deyince illa ki al veya sat deyince olmuyor. Bu tür söylemler de br tür yönlendirme. Bana göre hava hoş. Ben al satçıyım.