hasson çok gerilme alttan alıp üstten satamıyacağın günler mi yaklaştı :) :) :)
Printable View
hasson çok gerilme alttan alıp üstten satamıyacağın günler mi yaklaştı :) :) :)
Bizler hisse miktarlarımız ile yatırımcılarız. Bu sinin hisseleri yokken gerçek yatırım sahiplerini bu kadar germelerine site yetkilileri seyirci olmada bir niyet peşinde midirler? bakınız hissedarlar rahatsızlıklarını dile getirirlerken siz forum yetkilileri seyretmeyi tercih etmişler.
Yapilirdi tabi hocam...
Doktor gibi adamlar cikip burada milletin arasina nifak tohumlari ekmeseydi yapilirdi...
Kayyim atandi burada bilgilendirme yaptik. Fakat sirket ne masraflari karsiladi ne de baska birsey...
Kayyim daha sonra ihtar cekti... Gittik kayyimla gorustuk. Salon tutmadan diger butun kayyimin parasi degil 30-40 bin lira
Gittik mahkemeyle gorustuk dedik ki sirket gk ya yanasmiyor bunun masraflarini biz karsilayalim ancak bu parayi tahsil etmemiz icin karar gerekiyor mu?
E hepsi bunlarin bir surec... Mahkeme karar versi sirket itiraz etti yanlis itiraz
Dediki mahkeme soyle itiraz edeceksin bir daha itiraz
Bunlarin hepsi bir surec ki 3-4 yil suren davalar var avukatimiz bunu kac ayda bitirmis yapmayin
Vb benzer bir suru olay... Eger ki ky daha once bu islere baslamis olsaydi gem fesih hem gk ve diger butun azinlik haklari kazanilmis ve bitmis olurdu....
Onlarca dilekceler yazildi spk nin dun tespit edip bultende yayimladigi cezalar bodrum otelinin ucradan satisinin iptali vb bir suru surec yurutuldu. Bunu doktorun begenmedigi 300 kisi yapti.
Bak doktor burada yaziyor. 1 milyon parasini kaptirmis(sozde) ne bir daca aciyor ne hakkini ariyor ama burada akil veriyor
Daha yine sozde kendi gk katilamiyor yok vekaleti yanlis gondermis yok ucagi kacirmis bak ben katilmayacagim tensilcilerimiz katilacak... Ama peslerini biraknayacagiz...
Hak mucadelesi haklar alinana kadar devam edecektir...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bırakın şu milletin sırtından ekmek yeme çabanızı...
ÇAĞRI ÇAĞRI diye millete ZT nin mallarını sattırdınız.. Kaç TL ortalama ile...
yarın birgün sermaye azaltımı % 50 yapacağım sonrasında %100 sermaye artırımı yapacağım derse :) :) :) :)
güldürme emi hasson kendini millete... zaten senin gönlün zengin hasson yeni yönetime canın feda :) :) :)
KARA MURAT benim oluverdi :) :) :)
genel kurula katılımın fazla olacağını zannetmiyorum.şimdiden buna hazır ol ben katılacağım ama katılsan ne olacak yeni patron zeynep bu bir anlayış getirirmi nede olsa selimin kardeşi baba da başlarında bekleyip göreceğiz yada hissemisi satıp gideceğiz
senin gibi boş vaktimizi gereksiz yazışmalarla harcamıyacağız
Alsatçı olmaması zoruna gidiyor olsa gerek. İstediğin de bu olmasın sakın. Fırsat fırsat alsata heveslilerden kapabildiğini kapıp sonra yürrüüüüüüüüü tecen mi?
Bu arada bak yazıyorum; 2013 Nisanı gibi bu hisseye girdim girdiğim ilk günden buyana asla ve asla 1 lot dahi vermedim bunu noter onaylı seninle bir bedel karşılığında ibat için hazırım. Ama öyle ufak rakama değil Bendenizin Devletime olan 1,5 milyon TL lik borcuma karşılık seninle bu belgeleme işine girerim. Bendeniz adamın hasıyımdır varsa sen de de biraz bi haslık işte kayıtlardadrı. Şayet 1 lot dahi çıkışım olmuş ise tüm lotlarım senin olacaktır öyle az bi lotum da yoktur. Ama ilk girdiğimden buyana hiç çıkışım olmamış ise bendeniz sen iyi paralısın heralde senden 1,5 milyon TL alırım. Sana adamın hasını öğretmek için hodri meydan. Sende adamlık varsa çağrıma buyurursun. YTD
Tek düşüncem Devlet borcumu nasıl ödeyeceğim idi yoksa kervan 5 olmuş 100 olmuş umurumda değil. Sen iyi denk geldin. eeee burada atıp tutuyon hadi alsatçı olmadığımı söylüyorum ve ispatlanacaktır sen de alsatçı olduğumu iddia ediyorsun . İşte hodri meydan