Benim için giriş 38, çıkış 43 aralığında ama bu sefer çıkmadım, beklenti devam ediyor yakında çıkar ortaya.
LG-M700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Benim için giriş 38, çıkış 43 aralığında ama bu sefer çıkmadım, beklenti devam ediyor yakında çıkar ortaya.
federal kardeş varsa coşar yoksa geldiği gibi aşağı sarkar ytd
Kimsecikler kalmadı herhalde.Karını yapan ALLAH bereket versin deyip gidiyor.Mrshl ı nerden alırsan al hergün kar veriyor.Bilmiyen lere duymayanlara duyrulur.Bu arada elbet birgün düşecek ama Atını alan üsküdara geçmiş olacak.Ondan sonra çok bilenler ben demiştim diyecek.Biz karımızı cebimizekoyduktan sonra sen ne dersen de.:dvr:
Neden se bu yazımı sürekli yapıştırmakgeliyor içimden.
Bu gün 47 üzerinde kalırsa gerisi gelir gibi görünüyor.
Bazıları bacak bacak üstüne atmış , çekirdek çıtlatıyor.(47.76:ss:)
Bazıları da duvar kenarında tırnaklarını yiyor.(35.00:vk:)
Olm nasıl bir hayalgücü var sizde...Nasıl etki etmişsem bilinçaltınıza yerleşmişim...Bu hareketin kaynağı nedir hiç düşündün mü? Yada 2 hafta önce attığım mesaja baktınmı? Sizin bilmediğiniz birçok şey bana fısıldanıyor...
Burdan alacak babayiğitler kağıtla akraba olmayı göze alacak iyi anlamdamı yoksa kötümü onu da siz anlayın bakalım biraz kafa yorun
YTD
miletti trolleyenlere, yalan yanlış laf çevirenlere, akıllı geçinenlere, her durumda üstte kalmaya çalışanlara, her zaman ben demiştim zaten diyenlerin ve de ..........
insanda haysiyet olur arkadaş.