İhlasın speğ i Big Enver diyorlar tweet atarak ihlas pazarlıyor bu günde önüne gelene hisseleri çakıyor.....İyi iş valla tweetle parayı götür kimse görmüyor herhalde.....Spk uyarmamışmıydı sosyal medyadan iş çevirenleri....ytd
Printable View
İhlasın speğ i Big Enver diyorlar tweet atarak ihlas pazarlıyor bu günde önüne gelene hisseleri çakıyor.....İyi iş valla tweetle parayı götür kimse görmüyor herhalde.....Spk uyarmamışmıydı sosyal medyadan iş çevirenleri....ytd
cuma belki bir fırsat daha verir denizde balık kalmadı Alana geçmiş olsun
Zaten dert arayan bu hisseye bulaşır
Aslında bi bakıma şanslı sayılırsınız hisse kovalayan ky bir miktar paralı ve sağlıklı olduğu var sayılabilir bu kadar dertte olsun varsın
Hisse senedi için ağladığınız için sanslısınız
Tahta yapıcı , spek ve Hus911;sizin hepinizin kartal olur damınıza konarım ve darılarınızı biçerim akıllı olun..
:yes: o ho 1 sene öncenin muhabbetleriydi onlar, atı alan Üsküdar'ı geçerken çuvalla atın bile almış,satmıştır:kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=y3fPPg5GciY
sevgiler saygılar
Husum şükür halimizden şikayetimiz yok dip not olarak diyim :evil:
Hus911 gibi düşünüp onun tarafında olanların buradaki dürüst yatırımcının ekmeğiyle oynamaya çalışanların alayına şarkıyı besteledim zaten sıkıntı yok darılarınızı biçerim toplarım alır götürürüm sonrada aç kalırsınız demiştim diye hatırlıyorum..:one::shh::ok::yes:
oo kabilem seni görmek ne güzel,özledim ,bir süredir "ateşten gömlek" idim çok ilgilenemedim.. sahi noldu bu ihlas nediyosun:notr:
Beklenti fiyat düşük kaldı yükselecek
UcuZ ise var bir sebebi
Pazara gidince en ucuz domatesi mi alıyorsun
Borsa burası pazar bi bakın araştırın
İnanmayın öyle bekliyorum diyene
Adamın jiip alacam diye girdi bekledi bekledi
4 tekerini alamaz şimdi zamanında çıkmış
Altın almış parasını kurtarmış O da doğruysA