:) kaça düşerse geri alım yapar acaba şirket , bu sene kar marjinda biraz daha gelişme ile kâr biraz daha artsada görsek o günleri
Printable View
:) kaça düşerse geri alım yapar acaba şirket , bu sene kar marjinda biraz daha gelişme ile kâr biraz daha artsada görsek o günleri
Geçmiş yıl karları 800 milyon kadar, bu sene de 1 milyar kar gelse ki zaten 3 çeyrekte 750 milyon yazdı epey olacak bu kalem, bir şekilde eritmesi lazım, sermayeye ilave olabilir veya temettü, ikisi olmasa da hisseye destek olsa keşke ama nerdeee, akrep var ceplerinde akrep.
Düştüğü yerden kalkamıyor nmsz, 66'dan 46'ya nefes almadan düştü, tepki verse de yaşadığından emin olsak.:)
Halbuki kasalarındki paradan biraz geri alım yapsalardi geçen sene 17 lerden ,satarlarsi 60 lardan...bu kadar kâri nereden yapabilecekti acaba :) yoksa arsalardan mı yapmayı planlıyor :) geçen 9 aylık öncesinde de sanki kötü kâr gelecekmiş havası olmuştu sanırım...Ama süpriz bekleyenler hissede zaten :)
Sürpriz bekleyenlere zaten sürpriz yaptılar 66 dan 46 yaRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ucuzlamışken yarın alayım diyorum sonra aklıma patron geliyor vazgeçiyorum.Ben alırım bilançosu kötü gelir bir de satışları düşer diye korkuyorum.Yoksa patron güven verse riske girip tek hisse portföy yapmak istiyorum ama ne temettü var ne bedelsiz var pozitif hiçbişeyi yok.