Dolar düşüyor o yüzden ons kurtarırsa kurtarır
bist kıymetli maden bültenine bakın16.30 civarı
Printable View
Peşinen özür diliyorum alınan arkadaşlarım olursa : Bloomberg HT gibi oldu burası . Amerikan piyasaları ve ekonomisi konuşmak bana çok boş geliyor . Her lafı alan ( Bloomberg HT ) aynı sakızı çiğniyor . Bir fırtına haberini 10 dk konuştular geçen . Türkiye ekonomisini konuşmak zor çünkü . Size de aynısını yapıyorsunuz demiyorum ama gerçekler bizim ekonomimiz olmalı .Şimdiden söyleyeyim dünya gloabal bir piyasadır vs ...Elbette .
Amerikan piyasası söz konusu FED politikasıysa boş gelse de hoşuna gitmese de herkesi ilgilendiriyor malesef. Düzen bu. Aksi hareket Don Kişot'luk yapmak olur.
bu nnf fonundaki türev enstrümanları merak ediyorum. muhtemelen endeks ve hisse kontratlarıdır. Eğer o tarafı iyi yönetirlerse endeks üzeri getiri sağlayabilir. İlk çıktığı fiyatın %10 altında şuan
Son birkaç gündür saat 15.30’a kadar düşen kur nedense 15.30 sonrası yükseliyor
Ertesi gün gene aynı şey oluyor
Olan eurobond ve altın fonlarına oluyor🙂
bu kadar sorunlarla dolu bir ülkede borsaya güvenip yatırım yaptık... 3. yılımdayım ve boyumun ölçüsünü aldım. ilk fırsatta kurtulup bir daha asla bulaşmayacağım... yazıklar olsun... 57 yaşındayım, ne kıbrısı bitti ne kürt meselesi ne bilmemnesi... bir gün de huzrulu ve mutlu geçemez mi bu ülkede???
bu ülkede altın ve dolar almaktan başka bisey yapmayanlar çok haklı bence...