:halay::bravo::halay::bravo:
Printable View
Bence bugün alım zamanıydı,sabah alanlara helal olsun, asla yatırım tavsiyesi değildir.
Haftaya cuma bilanço açıklanmasının son günü
Azeri acentenin fiyatına göre ;
Kişibaşı yatak haftalık 2.615 USD,
Ulaşım + acente karı 515 USD olsa,
Gecelik yatak 300 USD x 8,1 = 2.430 TL...
Ekspertiz raporundaki 1.500 TL ortalama fiyata ulaşabilmek için,
sezonun geri kalan 3 ayı yatak fiyatı 530 TL olması gerekiyor ...
Hem Attaş'tan alınan kira , hem de ekspertiz raporu değer hesaplaması problemli !!
Değerleme raporları ezeldendir sıkıntılı ALGYO'da sn.british.
Bunu her GK öncesi ve değerleme raporları yayınlanma dönemlerinde dile getiriyorsunuz.
Bu konuda ne yazık ki niyetlerini olumlu olarak gösterecek bir adım atılmadı yıllardır.
Diğer taraftan geçen sene ve bu sene tesislerin pandemi tedbirleri kapsamında belli kapasite oranının üzerine çıkmamasından mütevellit ortalama yatak ücreti düşük gelme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum.
Ne dersiniz?
bütün bunlara rağmen ALGYO'nun zarar yazma ihtimali yok gibi bir şey ( savaş, deprem vs gibi afetler hariç ). Pandeminin bizim dışımızdaki Dünya'da inişe geçtiği şu dönemin hemen akabinde insanlar kendilerini dışarı atıp gezip tozmaya, deli para harcamaya başlayacak. Şöyle Evropalarda güzel bir kaç hotel veya turizm iştirakli tesis alabilsek keşke. Bizi farklı bir kulvara taşıyacak olan böyle bir gelişme olur.
Elbette Maslak veya Büyükçekmece ( artık sakızın da ötesine geçtiler )
Bilanço zaten biliniyor.
Temettü de...
Bize başka bir şarkı gerek.
23 altı 1. Gün la havle
Algyo altından değerlidir. Önümüzdeki bir kaç yıl içinde bu gerçeği yaşayacağız. Günün birinde İstanbul'un göbeğinde büyük bir proje başlatacağını tahmin ediyorum. O güne kadar bekleyip göreceğim ne de olsa yıllık harçlığımızı veriyor
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.