Printable View
Alıntı: Originally Posted by Econfin Onu geçip kendimi ispat edeceğim. Adam petrolden parayı götürdü. sen de hangi fon var
Alıntı: Originally Posted by Germiyan sen de hangi fon var TTE aldım hala zaradayım. Dolar da var zarardayım.
Germiyan borsa sabah yükseliyor akşam taban çekiyor. Nedeni var mı? Acayip sinir oldum.
Alıntı: Originally Posted by Econfin TTE aldım hala zaradayım. Dolar da var zarardayım. zarardaysan Webster i nasıl geçmeyi düşünüyorsun .Bunun için planın var mı?
Alıntı: Originally Posted by Econfin Germiyan borsa sabah yükseliyor akşam taban çekiyor. Nedeni var mı? Acayip sinir oldum. yurt dışı da aşağı yukarı böyle ,FED kararlarıyla ilgili
Alıntı: Originally Posted by Germiyan zarardaysan Webster i nasıl geçmeyi düşünüyorsun .Bunun için planın var mı? Adam iyi tiyo veriyor aslında...
Alıntı: Originally Posted by Econfin Adam iyi tiyo veriyor aslında... kafam karıştı ,,verdiği tiyolarla onu geçemezsin ki..
Alıntı: Originally Posted by Econfin TTE aldım hala zaradayım. Dolar da var zarardayım. TTE neden aldın , portföyünü takip ediyor musun