takasları boş verin elinde sonunda sermaye artıracak ben burcenin sermaye artırma hareketlerine benziyor. onu sattım uçtu gitti zamanında heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy spek bunu satmıyacam 3 sene daha bekliyecm nasıl olsa 3 sene sonra emekli olacam
Printable View
takasları boş verin elinde sonunda sermaye artıracak ben burcenin sermaye artırma hareketlerine benziyor. onu sattım uçtu gitti zamanında heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy spek bunu satmıyacam 3 sene daha bekliyecm nasıl olsa 3 sene sonra emekli olacam
sen bir ileri bir geri yap millete lotları kaptır sonrA KUDUR ALACAM DİYE BEKLE ALIRSIN
yarın artan maaşla alacam yine kumbara yaptım seni kudur spek
abi çok kötümsersin. Artık primli kağıtlardan bedelsiz beklentisi olan kağıtlara geçiş olur bence. Zaten 7 senedir bekletiyor, 3 sene daha bekletirmi.
cihangirde tek bir daire fiyatı kadar sermayesi var. Şaka gibi. Hatta geçen gördüm bir Maybach vardı cihangirde birinin kapısında, şöfor bekliyordu içinde. İşte o bir tek arabanın fiyatı kadar sermayesi var. Peki kaç tesisi var. Aldığı yakıtı %5 ucuza alsa Flash kart alıp, gene köşeyiz :)
bugün biraz yabancılar satmış gibi. Credit citiye mal alır onun malını satar. Onlar alıp satadursunlar azar azar alıp biriktirmeye devam.YTD