Hayırlısı diyelim, teşekkürler sn. Mahulli
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Hayırlısı diyelim, teşekkürler sn. Mahulli
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Çok acil 9bin sağlık genyh. Fiyat verecekler mesaj kutusuna atsin aciilllll
İtiraf etsede etmesede ; bu kadar insanın ahından kendiside ,çocukları da ,bu olayda parmağı olan kimsede iflah olamayacak. Kan kusacak içtiği Sudan derman arayacak günler yaşayacak... belki alın paranızı kat kat fazla vereyim helalleşelim demek isteyecek... kararttığı hayatları geri getiremeyecek... en azından konuşabiliyor Muş hala... buna bile şükretmeli bir kadar veballe...ödeyemeyecek...kimseye yaşattığı kabusun bedelini ÖDEYEMEYECEK...
Patron devam ediyor dağınık ifadelerle" öyle bir ortama geldim ki,kredi alacağım evler arabalar veriyorum,krediyi alıyorum,ihale alıcağım %10- 15 dağıtıyorum,futbolcusuna,futbol adamına ve bazı....lere yeşillerden hediyeler veriyorum,,,hediyeler hediyeler....oooooo neler neler(pek çok önemli isimler sayıyor çoğunu, nakleden medyadan tanıdığını söylüyor)
bazı ekonomik yazarcıklar ve mecmuaların(ben ismini biliyorum..mecmua diye yazıyorum)nakit taleplerine olumlu yanıt vermeyince bozulmaya başlayan nakit akışlarımı yayınlarıyla alt üst ediyorlar....(kendi ifadesiyle itibarsızlaştırdıklarını söylüyor....çok itibarlı ya.)...yayınlardan sonra etrafı çok hızlı boşaltılıyormuş.....hise alanların hakkında ki kısa grüşlerini nasipse yarın ve sonrası gün.
Ey Müjdat Uslu daha fazla ah almadan ya süreci olumlu sonuçlandırıp hisseyi kota döndür. Ya da bunu yapmayacaksan hisselere nominalden çağrı yap, milletle helalleş çok geç olmadan. Yoksa aldığın ahlar seni bu Dünyada da, öbür Dünya da da rahat bırakmaz. Ytd.
Spknın diğer halka açık şirketlerde de finansal tablo ilan zorunluluğu olduğunu biliyorum.. Gnpwr kottan atılalı 1.5 yıl, genyh 1 yıl oldu.Mali tablolar ve gelişmeler açıklanmadı. İflas etmiş şeker piliç bile tablolari gönderiyor. Bu ülkede denetim yapan Kurumlar hiçbir şey yapmaz mı.Ne davalar ile ilgili bilgilendirme yapılıyor. Ne tablolar ilan ediliyor. Yetkililer artık gerekenleri yapmalı. Yoksa yatırımcı buraya nasıl güvensin.ytd.
sn.patronun yatırımcılar ile ilgili görüşleri:
gerçekte mağdur olan yatırımcı sayısı 10 nu geçmez,ve onlar adına üzgünüm.
büyük çoğunluğu ava giderken avlanmışlardır.
ben açıklama yapıyorum hisse satıyorum diye,küçük yatırımcıları avlamaya çalışanlar ise"bazı forumlarda patron mal topluyor şeklinde yazı yazıyorlar ve yatırımcı olduğunu söyleyenler ben mal satıyorum diyorum bana inanmıyorlar,değişik forumlarda yazan avcıların "patron mal topluyor"söylemlerine inanıyorlar.Ben napabilirim bu işe.
Ayrıca elinde hisse olan bir kaç uyanık bir yığın ortaklık haberi uydurup,pek çok yatırımcıyı keklediler.