Algoritma süper çalışıyor... 13.000 lotla kademe düşürecek kadar.... Bu iyiye işaret....
Kapanış ekranini paylaşabilir misiniz ?
https://i.hizliresim.com/LyqXWJ.png
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.hizliresim.com/W0OyOL.png
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün seans içerisinde KAP bildiriminin geleceğini düşünerek,öncesi ve sonrası kademe durumunu karşılaştırmayı arzu etmiştim ama nasip olmadı.
Benim genel kurula ilişlin beklentim olumlu ancak piyasanın nasıl yorumlayacağını merak etmiyor değilim.
Sermaye azaltımı için emisyon primlerinin,geçmiş yıl zararlarından mahsubu ilk aşama ve muhtemelen 25 Mayıs'da yapılacak genel kurulda 6.madde kapsamında sermaye azaltım kararı da çıkabilir.
Zaman sıkıntısı olmayanların genel kurulu beklemesinde fayda var kanaatindeyim.Toplantı maddelerinde üst başlık olarak verildiğinden,toplantı günü tüm alt başlıklar görüş ve oylamaya açılacaktır.
Burada neredeyse iki yıldır bekleyen yatırımcılar var.Genel kurulda alınacak tedbirleri görmeden,paniğe kapılıp satış yazacaklarını düşünmüyorum.Aksini düşünenlerin ise toplantı maddelerini süzgeçten geçirmediklerine inanıyorum.
Ertem
Daha açık konuşalım.İki şirket ortağı,hisse 2,50 civarındayken;4'er milyon adet hisseyi satmak için kurul kaydına aldırdılar.O zamanın fiyatlarında iyi para ediyordu,ortak başına 10'ar milyon TL...Ne var ki icra hadisesinden sonra nasip olmadı ve yakın izleme bataklığına saplandık.
8 milyon adet hisse şekil olsun diye kurul kaydına alınmadı.Bu nedenle bu pazarda devam etmemiz bizden çok kendilerinin aleyhine olacaktır.20 milyon TL,öylece gözden çıkarılacak bir meblağ değil.
Geçmiş yıl zararlarını ortadan kaldıracak güçte bir gündem maddesi silsilesi var.Akıl almışlar,bunu net olarak görebiliyorum.
Yapılacak genel kurula,ilişkili alacak sorununun çözümü için bakmanın yanında;ana pazara geçiş sürecini hızlandırma açısından da bakmamız gerekiyor.
Yıl sonu dipnotları bekledik ama ustaca topu genel kurula attılar ve şimdi topun atılacağı bir mecra kalmadı.Genel kurula önem verin,önemini anlamaya çalışın.
Kervanı gördünüz,haber öncesinde fiyat stabildi.Öncesinde hiç haber alan olmadı mı?İşte bunu sağlayan,işlem bazlı manipulasyon.
Bu illüzyon bitecek ve yakında kalem kırılacak.Akpazın sırası geldi,koltuğunuzdan kalkmamaya gayret edin;en azından iki hafta daha.
Tercih yatırımcının,ısrar yok.Herkesin kendi bileceği iş...
Ertem
Ertem Bey çok teknik ve çok derin analiz yaptığınızı düşünüyorum sırf sizden öğrendiklerim bana er geç para kazandıracaktır ve iltifat olsun diye söylemiyorum bu derinlikte analizi ilk kez okuyorum bir hissede bunları duymak için bile bu hisseye girilir ben çok umutlandım yorumlardan ve bugün ben meşguldüm toplantılarım vardı alım yapamadım ama 100.000 tl lik hacim olmuş D grubu göz altı pazarında kağıt için iyi rakamlar ve şimdiye kadar bu derinlikte stabil kaldığı zamanlarda hacim olmuyordu son zamanlarda hacimlerde bir artış gözleniyor bunlarda beklentilere işaret...dediğim gibi ikili dip görmüş ve zorla 36 ya indirilmiş bir kağı ve KERVAN daki gibi çıkış KAP haberleri ile başlayacaktır.