Bence 2 gündür alım yapan ky leri TSK sınavsız orduya alsın, bu hisseden çekinmeyen adam hiç birşeyden çekinmez...
Printable View
Bence 2 gündür alım yapan ky leri TSK sınavsız orduya alsın, bu hisseden çekinmeyen adam hiç birşeyden çekinmez...
İyide o zaman sende sat kurtul...
Giren girer
Çıkan çıkar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Benim için ya herro ya merro,şuanki zararım ile tahtasının kapanması arasında çok fark yok artık benim için
Bak bu doğru...[emoji3]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ocak ayında tahvil odemesi gözüküyor ama benim bildiğim en yakın ödeme temmuz 2017 idi yapilandirmaya kabul etmeyen yatırımcılar desem onlarda toplam 4 milyon liraydı ocak odemesi 20 milyon gözüküyor bu ışte bir yanlışlık olmalı diye düşünüyorum
cümleten hayırlı sabahlar bol kazanclar
Herkes hissenin şu anki fiyatından konuşuyor. Aslında bu hissenin arz ve sonrası fiyatları bozuk. Bu hisse 4.5'dan arz edilirken olması gereken fiyat 0,45-0,60 diye konuşuluyordu. Bu gün oraya geldi işte. Yani hissse gerçek değerini buldu. Haa, burada kazanan kim diye sorarsanız, tabiki de patron.. Eee kimi yükseltir kazanır, kimi de düşürür kazanır. Bize de böylesi düşmüş işte.. Şimdi buralardan toplayıp yükseltmek için acele etmemelerinin sebebi de budur belkide!..YTD.