Açıkçı kendisiyse sıkıntı yok değilse 2 yönü var 1- kapanmak için daha aşağı baskı 2- kapattirmamak ya da daha yukardan kapanması için topuk! Ha hisse dağınık olmasa 2 derdim ama maalesef şuan görünen 1 in ucu!
Printable View
Açıkçı kendisiyse sıkıntı yok değilse 2 yönü var 1- kapanmak için daha aşağı baskı 2- kapattirmamak ya da daha yukardan kapanması için topuk! Ha hisse dağınık olmasa 2 derdim ama maalesef şuan görünen 1 in ucu!
Duasi ile yasamadikki bedduasi ile ölelim :)
A1 acik yapti diye mal almadik beklentimiz bilanco
Yarin %3 ekside olsa artida olsa satacak degilim
Ancak sunu biliyorum emkel gibi bir tahtada o denli acik yapmak pek akil kari degil. Simdilik takasta gorunmuyor yarin biryerlerden havale gelemezmi elbet gelebilir. Tahtada hersey normal ama o mal gercek aciksa!!!
Yarin cok ilginc gecer 500=600 bin lot bu tahta icin baya ilginc bi gün yasatabilir ben o ihtimalden bahsediyorum. Çekirdek citler izleriz.
Yükselen tahtalarda acik yapmak gibi zevki olan spekler olduğu gibi
Tahtada açikci gorünce onu zora sokmak isteyen ve sirf bu sebeple tahtayi yukari süren speklerde piyasada oldukca fazla
Bize seyir düşer :)
Bakalim mevlam neyler
Sayın Antiseptik bir de haftalık ve aylık takas atarmısınız
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim hedef 1 paket sigara parasıydı , oda 5 yıl önce sigara 6 TL idi. Sigaraya acayip zam geldi. ÖTV falan derken 11 oldu. Şimdi gene 1 paket sigara parasına durumu güncelleyim desem , seninki hocam 2 paket sigara parasınıda geçiyor :) sen kartona göz dikmiş bir halin var..
Endekste olağanüstü bir şeyler olmazsa yön yukarı....
Çok cimri bir spek yukarı giderken aşağı salabilir.Tamamen patronun kontrolünde bir hisse ve 10 yıldır %40 yapar ardından geldiği yere gider o kadar umutlanmayın kar varsa cebe yakışır.Gideceği 2-2.05 ama ineceği 1.30 lar her zamanki dinlenme yeri.ytd