-
***DGHOL*** DOĞUŞ HOLDİNG A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim
***DGHOL*** DOĞUŞ HOLDİNG A.Ş.( İhraç Tavanına İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi SPK ihraç başvuru onayı ve ihaç belgesi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yetkili Organ Karar Tarihi 01.03.2019
İhraç Tavanı Tutarı 500.000.000
Para Birimi TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü Borçlanma Aracı
Satış Türü Tahsisli-Nitelikli Yatırımcıya Satış
Yurt İçi / Yurt Dışı Yurt İçi
SPK Başvuru Tarihi 19.03.2019
SPK Başvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 25.04.2019
İhraç Tavanı Son Geçerlilik Tarihi 25.04.2020
Ek Açıklamalar
Şirketimizin yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara ve/veya tahsisli olarak satılmak üzere 500.000.000 TL ihraç tavanı içinde borçlanma aracı ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'ya yaptığı başvuru, SPK'nın 25.04.2019 tarih ve 24/548 sayılı kararı ile onaylanmıştır. SPK tarafından onaylanan İhraç Belgesi ve Borçlanma Aracı İhracı Başvuru Formu'na ekte yer verilmiştir.
Eklenen Dökümanlar
EK: 1 Başvuru Formu.pdf
EK: 2 İhraç Belgesi.pdf
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758256
BIST
(26/04/2019 - 15:22:07)
-
***FONET*** FONET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. ( Yeni İş İlişkisi
***FONET*** FONET BİLGİ TEKNOLOJİLERİ A.Ş. ( Yeni İş İlişkisi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Yeni İş İlişkisi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği
Müşteri (Customer)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı
Denizli İl Sağlık Müdürlüğü
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı
-
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı
-
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih
01/05/2019
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları
-
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi
Ciro ve Karlılığa Olumlu Yönde Etki Etmesi Beklenmektedir.
Açıklamalar
Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ile 32 ay süreli SBYS (SAĞLIK BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ) Bilgisayar Donanım ve Yazılım Destek Hizmet Alımı sözleşmesi 7.452.527,00 TL bedelle 26/04/2019 tarihinde imzalanmıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758260
BIST
(26/04/2019 - 15:26:06)
-
***DOGUB*** DOĞUSAN BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***DOGUB*** DOĞUSAN BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Şirketimizin 2018 yılı Olağan Genel Kurulu 26.04.2018 tarihinde yapılmıştır.
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 26.03.2019
Genel Kurul Tarihi 26.04.2019
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 25.04.2019
Ülke Türkiye
Şehir ERZİNCAN
İlçe ERZİNCAN MERKEZ
Adres MEVA OTEL TOPLANTI SALONU HALİTPAŞA CAD NO 1 BELEDİYE BİNASI KARŞISI ERZİNCAN
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Divan Başkanlığı'nın oluşturulması,
2 - Genel Kurul Zaptının imzalanması hususunda Divan Başkanlığı'na yetki verilmesi,
3 - 2018 yılı Faaliyet Raporu ve Kurumsal Yönetim İlkeleri Raporu okunması ve müzakeresi,
4 - 2018 hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Rapor Özetinin okunması,
5 - 2018 yılı Finansal Tabloların okunması müzakeresi ve onaylanması,
6 - 2018 yılına ilişkin yayınlanan Faaliyet Raporunun Kurumsal Yönetim İlkeleri konusunun genel kurula bilgisine sunulması,
7 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı, ayrı ibra edilmesi,
8 - 2018 yılına ait karın kullanım şeklinin, dağıtılacak kar ve kazanç payları oranlarının belirlenmesi,
9 - Yönetim Kurulu Üyelerinin ücretleri ile huzur hakkının belirlenmesi,
10 - 2 (iki) kişi bağımsız olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi,
11 - Sermaye Piyasası Kurulu ve Kamu Gözetimi ve Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu düzenlemeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu tarafından 2019 yılı faaliyet yılı için seçilen Ulusal Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. bağımsız denetim firmasının müzakereye sunulması,
12 - Türk Ticaret Kanunun 376. Maddesi uyarınca alınacak önlemler hususunda ortaklara bilgi verilmesi,
13 - Şirket ortaklarının 3. Kişiler lehine vermiş oldukları teminat, Rehin, İpotek ve elde etmiş oldukları gelir veya menfaat hususunda bilgilendirilme,
14 - Kurumsal Yönetim ilkeleri gereğince Yönetim Kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticiler için "ücret politikası" ve politika kapsamında yapılan ödemeler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi,
15 - Şirketin 2018 yılı içinde yaptığı bağışlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2019 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi,
16 - Dilek ve temenniler,
17 - Kapanış.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 Genel Kurul Çağrı.pdf - İlan Metni
EK: 2 vekaletname.pdf - Diğer Genel Kurul Çağrı Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Yapıldı mı? Evet
Genel Kurul Sonuçları DOĞUSAN BORU SANAYİİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
2018 YILI 44. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI
Doğusan Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. nin 2018 yılı 44. Olağan Genel Kurul toplantısı için 26.04.2019 tarihinde saat 11:00 de Meva Oteli Toplantı salonu Halitpaşa cad Belediye Binası Karşısı no: 1 Erzincan adresinde Erzincan Ticaret İl Müdürlüğünün 16.04.2019 tarih ve 43446933 sayılı yazıları ile görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi Recai PALABIYIK gözetiminde toplanıldı.
Toplantı başlamadan önce tarafımızdan yapılan incelemede toplantıya ait davetin kanun ve şirket ana sözleşmesinin ön gördüğü şekilde 3 Nisan Tarih ve 9801 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi, ve 1 Nisan 2019 tarih ve 5465 sayılı Birgün Gazetesi gazetelerinde ilan edildiği,
Hazirun cetvelinin tetkikinde şirketin toplam 20.000.000 TL'.ye tekabül eden 2.000.000.000 hisseden, 11.217.845,16 TL.ye tekabül eden 1.121.784.516,10 adet hissenin temsilen mevcut olduğu görülmekle ve diğer kanuni formalitelerini yerine getirildiğinin anlaşılması üzerine toplantı Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Melek Günden ÇINAR tarafından açıldı.
GÜNDEM MADDELERİ
Gündem 1. Açılış ve Yoklama Yapıldı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Temsilcisi Özlem SEVİNDİK tarafından Divan Başkanlığına Sezgin POLAT, Katip Üyeliğe Kenan ALKAN, Savaş KURT önerildiler. Başka aday olmadığından oya sunuldu. Katılanların oy birliği ile seçildiler saygı duruşu yapıldı.
Gündem 2. Genel kurul tutanaklarının imzalanması için divan başkanlığına katılanların oy birliği ile yetki verildi.
Gündem 3. 2018 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Kurumsal Yönetim İlkeleri Raporu daha önceden ortakların bilgisine sunulduğundan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı temsilcisi, Özlem SEVİNDİK tarafından verilen önergeye göre okunmasına gerek görülmemiştir. Bu önerge müzakereye açıldı, söz alan olmadı. Oylamaya sunuldu katılanların oy birliğiyle kabul edildi.
Gündem 4. 2018 Yılı Bağımsız Denetim Raporu özeti daha önce gerek İnternet sitemizde gerekse KAP'ta ortakların bilgilerine sunulduğundan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı temsilcisi, Özlem SEVİNDİK tarafından verilen önergeye göre okunmasına gerek duyulmaması Müzakeresi yapılarak oya sunuldu, katılanların oy birliği ile kabul edildi.
Gündem 5. 2018 Yılına ilişkin yayınlanan Finansal Tablolar önceden ortakların bilgisine sunulduğundan Özelleştirme İdaresi Başkanlığı temsilcisi, Özlem SEVİNDİK tarafından verilen önergeye göre daha okunmasına gerek duyulmaması teklifi müzakereye açıldı, oylamaya sunuldu katılanların oy birliğiyle kabul edildi.
Gündem 6. Şirketin Genel Müdürü Sn. Sezgin POLAT tarafından tüm ortaklara Yönetim kurulumuz işletmenin satışlarının artırılması maliyetlerin tekrar değerlendirmesi ve bunun sonucunda da rasyo oranlarının işletmenin sürekliğini güçlendirecek şekilde oluşturulması üzerinde faaliyetlerini yürütmeye devam edecektir. Şirketin Şeffaflık ilkeleri doğrultusunda azami hassas davranacaktır. Şeklinde açıklamalarda bulundu 2018 Yılına ilişkin yayınlanan Faaliyet Raporu ve Kurumsal Yönetim İlkeleri konususun ortakların bilgisine sunulmuştur.
Gündem 7. Yönetim Kurulu Üyelerinin ibrası Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Temsilcisi Özlem SEVİNDİK tarafından verilen önerge doğrultusunda, Yönetim Kurulu Üyelerinin ibrası oya sunuldu katılanların oy birliğiyle Yönetim Kurulu Üyeleri ayrı ayrı oy birliğiyle ibra edildiler.
Gündem 8. Kar dağıtım konusunda ortaklara bilgi sunuldu. 2018 yılı içerisinde şirket faaliyetinin zararla kapatılmasından dolayı kar dağıtımı yapılamayacağı oy birliğiyle karar altına alındı.
Gündem 9. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Temsilcisi Özlem SEVİNDİK tarafından verilen önerge doğrultusunda, Yönetim Kurulu Üyelerine Yüksek Planlama Kurulu Kararları çerçevesinde ücret ve ilgili Kanun Hükümleri çerçevesinde harcırah ödenmesi önergesi teklifi divan başkanlığınca yapılan oylamada katılanların oy birliğiyle kabul edildi.
Gündem 10- Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Temsilcisi Özlem SEVİNDİK tarafından verilen önerge doğrultusunda, Sermaye Piyasası 22.04.2019 tarih ve ve 5994 sayılı yazısı ile Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine Seyit Ahmet EŞMEDERELİ, Müjdat EKİN, Yönetim Kurulu Başkanlığına Bekir EMRE HAYKIR ve Yönetim Kurulu Üyeliklerine Melek Günden ÇINAR ile Ömer Faruk ÖZKAN'ın seçilmelerine katılanların oy birliğiyle karar verildi.
Gündem 11. Şirketimizin 01.01.2019-31.12.2019 faaliyet dönemi Bağımsız Denetimi için Yönetim Kurulu tarafından seçilen, gerek Sermaye Piyasası Kurulu gerekse Kamu Gözetim Muhasebe ve denetim Standartları Kurumundan yetki almış Ulusal Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. Genel Kurul onayına sunuldu. Katılanların oy birliğiyle kabul edildi.
Gündem 12. Şirket Ortaklarının 3. Kişiler lehine vermiş oldukları teminat, Rehin, İpotek ve elde etmiş oldukları gelir veya menfaat hususunda Şirket Genel Müdürü V. Sezgin POLAT tarafından genel kurula bilgi verildi.
Gündem 13. Şirket ortaklarının 3 kişiler lehine verilmiş oldukları timenat, Rehin İpotek ve elde etmiş oldukları gelir ve menfaat hususlarında Genel Müdürü Vekili Sezgin POLAT tarafından ortaklara bilgi verildi.
Gündem 14. Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Yönetim Kurulu Üyeleri ve üst düzey yöneticiler için ‘ücret Politikası' ve politika kapsamında yapılan ödemeler hakkında Şirket Genel Müdür Vekili tarafından ortaklara bilgi verildi.
Gündem 15. Şirketin 2018 yılı içinde yaptığı bağışlar hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi konusu görüşüldü şirketin herhangi bir bağışı olmadığı Şirketin Genel Müdür V. Sezgin POLAT tarafından beyan edildi. Ayrıca şirketin bu alanda faaliyeti olmadığından 2019 yılında yapılacak bağışlarda üst sınırla ilgili herhangi bir karar verilmemiştir.
Gündem 16. Dilek ve temennilerde Ulusal Bağımsız Denetim Yeminli Mali Müşavir Sn Hasan YÜCEER söz alarak yönetimin çalışmalarının verimli ve karlı yürütülmesini temenni etti başka söz alan olmadı.
Gündem 17. Toplantıda görüşülecek gündem maddesi kalmadığından saat 12:04 toplantıya son verildi. Alınan kararlara bir itiraz olmadığından tutanağa şerh düşülmedi. İş bu tutanak mahallinde tanzim edilerek birlikte imza altına alındı. 26.04.2019 Erzincan
Divan Başkanı Yazman Sayman
Sezgin POLAT Kenan ALKAN Savaş KURT
Bakanlık Temsilcisi
Recai PALABIYIK
Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar
Kar Payı Dağıtım Görüşüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanları
EK: 1 toplantı tutanağı.pdf - Tutanak
EK: 2 hazirun cetveli.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
Ek Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulunun 26.03.2019 tarih ve 2019/9 sayılı kararı ile 2018 yılı 44. Olağan Genel Kurul Toplantısının 26.04.2019 Cuma günü saat11:00 'de Meva Otel Toplantı salonu Halitpaşa Caddesi No 1 Belediye Binası Karşısı Erzincan Adresinde ekte ki gündem maddeleri ile yapılmasına, bu toplantının herhangi bir nedenle gerçekleştirilmemesi / ertelenmesi halinde toplantının 27.05.2019 Pazartesi günü aynı yer ve saatte aynı gündem ile gerçekleşmesine karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758259
BIST
(26/04/2019 - 15:25:34)
-
***TIRE*** MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş.( Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi
***TIRE*** MONDİ TİRE KUTSAN KAĞIT VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş.( Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi
Evet (Yes)
Hayır (No)
28.02.2019
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Bildirime Konu Durumun Niteliği
Tire kağıt fabrikamızdaki iki adet kağıt makinasından birisinin üretiminin daimi olarak durdurulması
Durdurulan/İmkansız Hale Gelen Faaliyetler Hakkında Bilgi
Tire kağıt fabrikamızda yer alan iki adet kağıt makinasından birisi olan KM-2 nolu kağıt makinasındaki üretimin daimi olarak durdurulması
Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Nedeni
İç piyasa koşullarındaki olumsuz gelişmeler ve bu koşullar altında, KM-2 nolu kağıt makinasının mevcut teknolojisini yenilemek için yatırım yapmanın, yüksek maliyeti nedeniyle ekonomik olarak elverişli olmaması
Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi
26.04.2019
Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi
26.04.2019
Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Üretimine Etkisi
Tire kağıt fabrikasındaki diğer (daha büyük olan) kağıt makinası (no. KM-1), kağıt üretimine ve müşteri taleplerini karşılamaya devam edecektir. Kağıt talebinin azalmasına yol açan mevcut iç piyasa koşulları ve Şirket yönetimi tarafından alınan tedbirler, durumun müşterilere etkisini asgariye indirecektir. Şirketin gerek Tire kutu fabrikasındaki gerekse tüm diğer fabrikalarındaki oluklu mukavva kutu faaliyeti bu durumdan etkilenmeyecektir.
Faaliyetlerin Durdurulmasının/İmkansız Hale Gelmesinin Şirketin Toplam Satışlarına Etkisi
Şirket yönetimi tarafından alınan tedbirler neticesinde, toplam satışlara etkisinin asgari seviyede tutulacağı tahmin edilmektedir.
Kısmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satışlar İçindeki Payı
Kağıt talebinin düşmesine yol açan mevcut iç piyasa koşulları nedeniyle, söz konusu kapatma kararının Şirketin satışlarına etkisinin, toplam satışların %10'undan az olması tahmin edilmektedir.
İş Akitleri Feshedilen/Feshedilecek Kişi Sayısı
60 kişi
Ödenen/Ödenecek Kıdem Ve İhbar Tazminatlarının Toplamı
Yaklaşık 3.400.000 TL
Şirket Yönetimince Alınan Tedbirler
Müşteriler ve çalışanlar üzerindeki etkisini asgariye indirecek tedbirler alınmaktadır.
Yeniden Faaliyete Başlanması İçin Gerçekleşmesi Gereken Olaylar
Şirket yönetimi, KM-2 nolu kağıt makinasında yeniden faaliyete başlanmasını planlamamaktadır ancak Şirket Tire kağıt fabrikasındaki (daha büyük olan) diğer kağıt makinasında (no. KM-1) kağıt üretimine devam edecektir.
Yeniden Faaliyete Başlanacaksa Öngörülen Tarih
Şirket yönetimi KM-2 nolu kağıt makinasında yeniden faaliyete başlanmasını planlamamaktadır ancak Şirket Tire kağıt fabrikasındaki (daha büyük olan) diğer kağıt makinasında (no. KM-1) kağıt üretimine devam edecektir.
Şirketin Süreklilik Varsayımının Nasıl Etkileneceği
Şirketin sürekliliğine bir etkisi olmayacaktır.
Açıklamalar
Şirket Yönetim Kurulu'nun 26 Nisan 2019 tarihli kararı çerçevesinde (a) iç piyasa koşullarındaki olumsuz gelişmeler ve (b) bu koşullar altında, KM-2 nolu kağıt makinasının mevcut teknolojisini yenilemek için gerekli olan yüksek maliyetli yatırımı yapmanın, ekonomik olarak elverişli olmaması nedenleriyle TOKİ Mah., Hasan Tahsin Cad. N 28 Tire, İzmir adresinde yer alan Tire kağıt fabrikamızda bulunan iki adet kağıt makinasından daha eski olanında (no. KM-2), üretimin daimi olarak durdurulmasına karar verilmiştir.
Şirket, KM-2 nolu kağıt makinasındaki üretimini durdurma kararı almadan önce, farklı alternatifleri değerlendirmiştir. Tire kağıt fabrikamızdaki diğer kağıt makinasında (no. KM-1) kağıt üretimine devam edilecek iç piyasadaki müşterilerimizin talepleri, kar marjı yüksek bir ürün gamı ile karşılanacaktır. KM-2 nolu kağıt makinasındaki üretimin durdurulması, Şirket'in Tire kutu fabrikasındaki ve diğer fabrikalarındaki oluklu mukavva kutu faaliyetini etkilemeyecektir.
Şirketimiz Yönetim Kurulu, KM-2 nolu kağıt makinasındaki üretimin daimi olarak durdurulmasından etkilenen 60 çalışanımıza, iş akitlerinin karşılıklı olarak feshedilmesi için ikale teklifinde bulunulmasına karar vermiştir. Çalışanlarımıza, kıdem süreleri ile orantılı olacak şekilde ikale bedeli teklif edilecektir.
Konuyla ilgili başka bir gelişme olması halinde kamuya duyurulacaktır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758323
BIST
(26/04/2019 - 16:30:20)
-
***RODRG*** RODRİGO TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***RODRG*** RODRİGO TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 yılı olağan genel kurulu hk
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 28.03.2019
Genel Kurul Tarihi 26.04.2019
Genel Kurul Saati 14:30
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 25.04.2019
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe GÜNGÖREN
Adres Mehmet Nesih Özmen Mah.Fatih Cad.Kasım Sok.No:35/A-5 Merter
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması,
2 - 2018 yılına ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve görüşülmesi,
3 - Bağımsız denetim kuruluşu tarafından hazırlanan 2018 yılına ilişkin bağımsız denetim raporunun okunması ve görüşülmesi,
4 - 2018 yılı finansal tablolarının okunması, görüşülmesi ve onaylanması konusunda karar verilmesi,
5 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yılı faaliyetleri nedeniyle ibra edilmeleri konusunun görüşülerek karara bağlanması,
6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin seçimi
7 - 2018 yılı kârıyla ilgili karar alınması
8 - Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek ücret ve huzur haklarıyla ilgili karar alınması,
9 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca 2019 yılı Bağımsız Denetim Şirketinin seçimi
10 - Sermaye Piyasası mevzuatı uyarınca Şirketin ilişkili taraflarla yapılan işlemleri hakkında pay sahiplerinin bilgilendirilmesi hususunun görüşülmesi ve bu işlemlerin onaylanması,
11 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın yönetim kontrolünü elinde bulundurun pay sahiplerinin, Yönetim Kurulu Üyelerinin, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerin ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri hısımlarının, ortaklık veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek önemli bir işlem yapması ve/veya ortaklığın veya bağlı ortaklıklarının işletme konusuna giren ticari iş türünden bir işlemi kendi veya başkası hesabına yapması ya da aynı tür ticari işlerle uğraşan bir başka ortaklığa sorumluluğu sınırsız ortak sıfatıyla girmesi kapsamında gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi.
12 - Şirket Esas Sözleşmesi çerçevesinde, 2019 hesap dönemi faaliyet ve hesaplarının görüşüleceği olağan genel kurul toplantısına kadar yardım ve bağışlar için üst sınır belirlenmesi ve Yönetim Kurulu'na yetki verilmesinin görüşülmesi ve onaya sunulması
13 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın Sermaye Piyasası Mevzuatı ve ilgili düzenlemeler kapsamında Şirket'in 2018 hesap döneminde sosyal yardım amacıyla vakıf, dernek, kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan bağışlar hakkında bilgi verilmesi.
14 - Yönetim Kurulu üyelerine T.T.K.'nun 395. ve 396. Maddeleri gereğince gerekli iznin verilmesi konusunun görüşülerek karara bağlanması,
15 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara bağlanmaksızın üçüncü kişiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile gelir ve menfaat sağlanmadığı hususlarında pay sahiplerine bilgi verilmesi.
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Sonuçları RODRİGO TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'nin 2018 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısı 26.04.2019 tarihinde saat 14:30'de şirket merkezi olan M. Nesih Özmen Mah. Fatih Cad. Kasım Sok No:35/A-5 Merter-Güngören/İstanbul adresinde İstanbul İl Ticaret Müdürlüğü'nün 25/04/2019 tarih ve 43833757 sayılı yazılarıyla görevlendirilen Bakanlık Temsilcisi Sayın AZER ALAGÖZ ‘ün gözetiminde yapılmıştır.
Görüşülen 15 adet Gündem maddeleri ile ilgili Tutanak ektedir.
Saygılarımızla
Yönetim kurulu Başkanı
Bekir Küçükdoğan
EK: 1 hazirun 2018.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
EK: 2 tutanak 2018.pdf - Tutanak
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758326
BIST
(26/04/2019 - 16:37:23)
-
***ZOREN*** ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.( Birleşme İşlemlerine İlişkin Bildirim
***ZOREN*** ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.( Birleşme İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Şirketimizin %100 Bağlı Ortaklığı Zorlu Hidroelektrik Enerji Üretim AŞ'yi Devralmak Suretiyle Kolaylaştırılmış Usulde Birleşmesi Hakkında
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Evet
Düzeltme Nedeni Şirketimizin %100 Bağlı Ortaklığı Zorlu Hidroelektrik Enerji Üretim AŞ'yi Devralmak Suretiyle Kolaylaştırılmış Usulde Birleşmesi Hakkında
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 19.04.2019
Birleşme Yöntemi Devralma Şeklinde Birleşme
Birleşmeye Esas Finansal Tablo Tarihi 31.12.2018
Para Birimi TRY
Devralınan Şirket Borsa'da İşlem Gören/Borsa'da İşlem Görmeyen Pay Değişim Oranı Ortaklarına Verilecek Pay Grubu Ortaklarına Verilecek Payların Nevi
Zorlu Hidroelektrik Enerji Üretim Anonim Şirketi Borsa'da İşlem Görmeyen
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye Birleşme Nedeniyle Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Azaltılacak Sermaye Tutarı (TL) Ulaşılacak Sermaye Birleşme Nedeniyle Verilecek Menkul Kıymet ISIN Bilgileri
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREZORN00012 200.000.000 200.000.000
B Grubu, ZOREN, TRAZOREN91L8 1.800.000.000 1.800.000.000
Mevcut Sermaye Birleşme Nedeniyle Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Azaltılacak Sermaye Tutarı (TL) Ulaşılacak Sermaye
TOPLAM 2.000.000.000 TL 0 TL 0 TL 2.000.000.000 TL
Ek Açıklamalar
15.01.2018 ve 16.01.2018 tarihli özel durum açıklamalarımıza ilişkin olarak Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı Zorlu Hidroelektrik Enerji Üretim AŞ ("Zorlu Hidroelektrik") ile bütün aktif ve pasifleri ile devralınması suretiyle Zorlu Enerji bünyesinde "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" işlemi için, EPDK onay süreci çerçevesinde 31.12.2018 tarihli finansal tabloların esas alınması suretiyle gerekli mercilere başvuruların yapılmasına karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758334
BIST
(26/04/2019 - 16:50:20)
-
***ZOREN*** ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***ZOREN*** ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Olağan Genel Kurul Toplantısının Tescili Hakkında
Genel Kurul Çağrısı
Karar Tarihi 22.03.2019
Genel Kurul Tarihi 18.04.2019
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 17.04.2019
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe BEŞİKTAŞ
Adres Raffles İstanbul Zorlu Center, Levazım Mahallesi Koru Sokak No: 2, Zorlu Center 34340 Beşiktaş/İstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açılış, saygı duruşu ve Toplantı Başkanlığı'nın seçilmesi,
2 - Genel Kurul toplantı tutanağının imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,
3 - 2018 yılı hesap dönemine ilişkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve görüşülmesi,
4 - 2018 yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetçi Rapor Özeti'nin okunması,
5 - 2018 yılı hesap dönemine ilişkin konsolide finansal tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması,
6 - 2018 yılı hesap dönemine ait kârın, geçmiş yıl zararlarından dolayı dağıtılamamasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı hakkında pay sahiplerinin bilgilendirilmesi,
7 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yılı faaliyet ve işlemlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmeleri,
8 - Yönetim Kurulu üye sayısının ve görev sürelerinin belirlenmesi ve Bağımsız Üyeler dahil Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi,
9 - Yönetim Kurulu üyelerine 2019 faaliyet yılı için ödenecek ücretin tespiti,
10 - Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı iş ve işlemleri yapabilmeleri için izin verilmesinin pay sahiplerinin onayına sunulması,
11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu gereği 2019 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulu'nun bağımsız denetim şirketi ile ilgili önerisinin görüşülerek karara bağlanması,
12 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun düzenlemeleri çerçevesinde, Şirketin ve bağlı ortaklıklarının 2018 yılında üçüncü kişiler lehine verdiği teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile bunlardan elde edilen gelir veya menfaatler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi,
13 - 2018 yılında yapılan bağış ve yardımlar hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi 2019 faaliyet yılında yapılacak bağışların üst sınırına ilişkin Yönetim Kurulu önerisinin görüşülerek karara bağlanması,
14 - Kapanış.
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 Zorlu Enerji - OGK 2018 İlan metni -2019 .pdf - İlan Metni
EK: 2 Zorlu Enerji 2018 OGK Bilgilendirme Dokümanı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Genel Kurul Sonuçları
Genel Kurul Sonuçları Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ'nin 18 Nisan 2019 Perşembe günü, saat 14:00'te, Raffles İstanbul Zorlu Center, Levazım Mahallesi, Koru Sokak, No: 2, Zorlu Center 34340 Beşiktaş/İstanbul adresinde yapılan 2018 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısında özet olarak,
• 2018 yılı hesap dönemine ilişkin konsolide finansal tabloların onaylanmasına,
• 2018 yılı hesap dönemine ait kârın, geçmiş yıl zararlarından dolayı dağıtılamamasına ilişkin Yönetim Kurulu kararı hakkında pay sahiplerinin bilgilendirilmesine,
• Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yılı faaliyet ve işlemlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmelerine,
• Yönetim Kurulu üye sayısının 9 kişi olarak saptanmasına ve 2019 yılı Olağan Genel Kurulu'na kadar görev yapmak üzere Sn. Zeki Zorlu, Sn. Ahmet Nazif Zorlu, Sn. Olgun Zorlu, Sn. Selen Zorlu Melik, Sn. Mehmet Emre Zorlu ve Sn. Bekir Cem Köksal'ın Yönetim Kurulu üyesi olarak, Sn. Ayşegül İldeniz, Sn. Elmas Melih Araz ve Sn. Bekir Ağırdır'ın ise Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmelerine,
• 2019 faaliyet yılı için bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık net 158.400,00 TL ücret ödenmesine, diğer Yönetim Kurulu üyelerine ücret ödenmemesine,
• Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı iş ve işlemleri yapabilmeleri için izin verilmesinin onaylanmasına,
• Şirketin 2019 yılı hesap ve işlemlerinin denetimi için PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik AŞ'nin bağımsız denetçi olarak seçilmesine,
• 2019 faaliyet yılında yapılacak bağışların üst sınırının, Şirketin bir önceki faaliyet yılına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri uyarınca hazırlanarak kamuya açıklanan yıllık konsolide finansal tablolarında yer alan faiz, vergi ve amortisman öncesi kârının (FAVÖK) %1,5'i olarak belirlenmesine karar verilmiştir.
Olağan Genel Kurul'a ilişkin toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi ekte sunulmaktadır.
Genel Kurul Kararları Tescili
Genel Kurul Kararları Tescil Edildi mi? Evet
Tescil Tarihi 26.04.2019
EK: 1 Toplantı tutanağı zoren ogk 2018.pdf - Tutanak
EK: 2 HAZİRUN LİSTESİ ZOREN OGK 2018.pdf - Hazır Bulunanlar Listesi
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 18 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşen 2018 Olağan Genel Kurul Toplantısı Bursa Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 26 Nisan 2019 tarihinde (bugün) tescil edilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758332
BIST
(26/04/2019 - 16:50:00)
-
***ANELE*** ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş.( Pay Alım Teklifi Bilgi Formu
***ANELE*** ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş.( Pay Alım Teklifi Bilgi Formu )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Pay Alım Teklifi Bilgi Formu
Evet (Yes)
Hayır (No)
24.04.2019
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Pay Alım Teklifine Konu Hedef Ortaklığın Unvanı
Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Pay Alım Teklifinde Bulunan Gerçek/Tüzel Kişi
Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş.
Pay Alım Teklifi Fiyatı (TL)
1,26
Pay Alım Teklifine Aracılık Edecek Yatırım Kuruluşu
A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. - Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Pay Alım Teklifi Başlangıç Tarihi
29/04/2019
Başlangıç Saati
09:00
Pay Alım Teklifi Bitiş Tarihi
13/05/2019
Bitiş Saati
17:00
Açıklamalar
29 Nisan 2019 tarihinde başlayacak olan Gönüllü Pay Alım Teklif sürecinde kullanılacak olan talep formları tapaj hatası nedeniyle güncellenmiş olup son halleri ekte sunulmaktadır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla bildiririz.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758347
BIST
(26/04/2019 - 17:14:04)