Hayırlı olsun diyelim.
Printable View
Hayırlı olsun diyelim.
resesyon yılının ilk bilançosu 7.5 mil kar acaba kaç traktör satarak bu rakama ulaştı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9e4e960347.jpg
Ttrak orta vade... güncel grafik ... ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hisseyi yönlendirenler yabancılar dolayısıyla onların tutumu yön açısından belirleyici olacak,
ve bunlar herkimse karın böyle düşük geleceğini biliyorlardı o yüzdendir ki ısrarla verdiler..başını suya gömdüler ve nefes almasına bile izin vermediler,hissse aylardır düşüyor.artık sonunun gelmiş olması gerekiyor.
bundan sonraki çeyrekler bundan daha kötü olmayacaktır dolayısıyla en kötünün geride kalıp artık toparlanması lazım.ben 1 ttrak hissesinin yaklaşık 3 ford hissesi aldığını(2016 temmeuz ayına bakın) ve bir dönemde tüpraştan daha pahalı olduğunu biliyorum.
şimdi onlar nerde ttrak nerde,rüyamda görsem şeytan işidir derdim.
ama malesef bu yabancılar şeytana papucunu ters giydirdiler.
bu saatten sonra beklemekten başka çare yok...inşallah artık toparlar ve kendini 50 li rakamların üstüne atar....
kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp kişisel görüştür..
Hayal kurmak güzeldir hayal kurmaya devam edelim arkadaşlar. Hayalle güzel gerçekler ACIDIR.
hayal kurmayıp ne yapalım.
adamlar tam 3 yıldır hisseyi dağıttılar.bu dağıtılan hisse en kötü,karamsar zamanda toplanmayıpta ne zaman geri toplanacak.
işler iyi olduğunda burda dururmu?şahsen o güç bende olsa hiç düşünmem dağıttığım malı toplamaya başlarım.
sonuçta ttrak herhangi bir hisse değil.ortakları sağlam,karını dağıtan 130 ülkeye ihracat yapan bir şirket..
YTD