Printable View
Alıntı: Originally Posted by Enflasyon bu ay enflasyon - çıkar. Bu bankalar faiz maiz ugrasmasın artık beka sorunu var hepsinin nedeni faiz bunu görün artık eyy :oleyo: bencede , piyasada garip bir hava var, birşeyler olacakmış gibi.. :)
Alıntı: Originally Posted by aydinc 750,000 fiyat yazmış takipteyim 6aydir aynı fiyat Yoklayim dedim bakalım düşüncesi ne yönde Hala aynı kafa Beton yatırımcısı için fırsat maliyeti kavramı yoktur. Normal şeyler bunlar..
vakıfbank,60 k,usd,temdit,32 gün,%3,75.....bağlandı...
Sabah cepteteb 0-50% 21 50 -100 % 22 100+ tüm vadeler % 23 veriyordu hala aynı.
Alıntı: Originally Posted by furkankilic 50-100 arasına 23,50 veriyor. parayı bölüm 2 ayrı hesap açarak 23.50 alabilrisinz sizin dediğiniz marifetli hesap olabilir.Bana öyle bir oran vermiyor.Marifetli hoşgeldin daha önce kullanmıştım.
Alıntı: Originally Posted by şirinbaba CEBTETEB internet sitesinde en yüksek oran 23 görünüyor hesapı açınca 23.25 yaptı.1 saat önce 23.25 aldım 150 k
Alıntı: Originally Posted by karamizah 23 bono faizi mi mk mı hocam? bono ytd. syg,
Alıntı: Originally Posted by zenci42 vakıfbank,60 k,usd,temdit,32 gün,%3,75.....bağlandı... Haziran 2020 vadeli eurobondu bekliyorum şu CDS daha yükselsin uygun yerden giriş için HSBC üzerinden günlük gidiyorum Hala %2.25 günlük