Şuana kadar hepsini kullandım diyebilirim fon sistemi konusunda en iyisini yapı kredi buldum.
Emri dün verdiyseniz emir bugün iptal olmaz, ancak bugün verdiyseniz iptal edilir.
Printable View
PPF faiz orani aylik yuzde 1 lere geldi.
MK karsiligi 12.5 civarinda way be...
bist in satış yeme ihtimali doğduğu için artık hisse senedi içerenlerden kar almaya başladım. Geçen ki 105binden 93 bine düşüş de karlı olan değişken fon var mıydı hatırlayan işlem yapan var mı? Yoksa borçlanma araçlarına kira sertifikalarına kayacağım.
şu ortamda ppf demek, gerçek enflasyon karşısında parayı erimeye bırakmak demek. yani çalış didin, dişinden tırnağından artır ama bu gün on ekmek aldığın paranın seneye 7 ekmek alması gibi. belki ppf sayesinde 8'e çıkar o kadar. dolar alanların hali bir yıldır daha da beter, ppf kadar da getirmedi. altın biraz yüz güldürdü ki o da onzdan dolayı öyle oldu. geriye kalan tek alternatif ise borsa ki endeks oldukça pirimli. alsan bi dert, satsan bi dert, almasan ayrı bir dert, arkasından bakıyorsun, düzeltme bekledikçe kopup gidiyor, belki bu duygularla alsan yarın düşüverir, ya da kâr cebe yakışır deyip satarsın, bu gün de 106,600 üzeri kapanırsa yeni kanal teyit olup 2 dolar, yani ortalama 114 binlere doğru yolculuk devam edebilir ki bunu uzmanlar söylüyor ben değil. durumlar böyle, buyrun kararınızı verin bakalım. para para para, varlığı bir dert, yokluğu yara. bul karayı, al parayı, bil bistin 106,600 üzeri kapanıp yeni yükselişe başlayacağını veya düzeltme geleceğini, al parayı. herkese bol kazançlar dilerim.
TCD satis zamani mi dostlar?
[QUOTE=NewsTR;3902445]Şuana kadar hepsini kullandım diyebilirim fon sistemi konusunda en iyisini yapı kredi buldum.
kesinlikle katılıyorum. Mobil olsun masaüstü olsun alım satım emir iptal konusunda ykb çok kolay ve kullanışlı.
ayrıca sormak isterim, bu ara seçim haberi dolaşıyor haberlerde, nasıl etkiler piyasayı sizce