Oskar alarmi bu film?
Printable View
Amerikan borsasında bir çok şirket özellikle havayolu şirketleri 4/1 fiyatına inmiş durumda bu şirketlere uzun vadeli yatırım yapanlar parayı koyacak yer bulamazlar gibi geliyor 400 dolardan 90 dolara düşen Boeing firması bunlara bir örnek...
Uzun vade derken , zaman ne ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yuzden ya forex hesabi acicam yada gelecek 1yil icin portfoyume yabanci hisse senedi fonlarini ekliyecegim akportfoyun ve yapikredininkileri..
Bize fiyatlar çok düşük gelebilir ama bir yıl önce endeksleri buralardaydı.Tesla bir yıl önce 90-100 civarı işlem görürken şimdi 400 dolar civarı işlem görüyor.Ben borsalarda düzeltmenin yaşandığını ama krizin hala fiyatlanmadığını düşünüyorum.Virüs önlemleri bu hafta ve sonraki haftalar abd ingiltere ve bizde artacak.Hayat duracak ben malesef pozitif olamıyorum.Ayı piyasasındayız en ufak bir tepkide hisseler uçtu kaçtı moduna girmemeliyiz.Günlük vur kaç şuan en güvenli liman.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gunluk vurkac bile yapmiyorum ppf devam. Riskli suan hersey abdde virus yayilmasi azalmaya basladiginda etkilerin azaldiginda yabanci fonlara girilebilir bi ihtimal.
dünyanın en iyi havayolu şirketleri ve bankaları var ABD borsalarında ve çöp fiyatlarında ortalama 2 banka ve 2 havayolu şirketine 20 bin dolar yatırılabilir 4/1 fiyatındalar...70-80 bin dolar ciddi bir kar...Kara günler geçtiğinde bu şirketlere arkadan bakabiliriz. Bizdeki gibi sınırlı artış azalış olmuyor onlarda %40-50 arası günlük hareketler var...Risk alınmadan para kazanılmıyor.. ortam düzeldiğinde 1 günde %100 kar edecek şirketler olacaktır. Bekleyelim görelim
İyi olanlarda bile umut yokmuş onun için gerek görmüyorlar yoldaş.
https://www.haberturk.com/son-dakika...berler-2620845