Adam dedik madam cikti yapacak birsey yok senin elindeki lotlar sana benim elimdekilerde bana azdan az coktan cok misali bol kazanclar sana
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Adam dedik madam cikti yapacak birsey yok senin elindeki lotlar sana benim elimdekilerde bana azdan az coktan cok misali bol kazanclar sana
patron özelden yazabilirsin, burdanda yazabilirsin burası bir kurum değil kimseyi meşgul etmez yazilanlar, zaten burda yazılanlara bakıp ta alan satan varsa borsadan anlamiyordur. Benim 2015 den beri mevduata vurunca yaklaşık 150 bin lira zararım var, bir turlu çıkamadık, bu hissede öylesine takiliyorum acaba kısa vadede vurgun olurmu diye, yoksa sağlam iki hissem var iki yildir yapıştım adeta birakmiyom, saolsun onlarda bana bu zararı yazdilar, sirketin çalışanı gibi oldum iki yildir bütünleştik, bu hisseye iki gün oldu geleli ben.:)
Soz senettir bizde benim kizdigim nokta ne biliyirmusunuz burada kalkmis 300 var bilmem ne konusuyor 3 maliyetli arkadasin biride hesabini yapmis koca bi yalan ortaya cikmis ne gerek var buna kimse zarar etsin istemeyiz ama kalkip burada boburlenmeyeceksin sozumun arkasindayim
Bakalım nasipse bir kaç yıl içinde güzel bişeyler yapmak istiyorum özellikle bu alanda ky nin yatırım strategysini degistirmek üzerine çünkü ky mız çok para kaybediyor .
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış anlaşılmasın da banada pek inandırıcı gelmedi 3 TL civarında maliyetim var diyorsun yani altında değil 3 TL'nin üstünde ve300.000 lottan bahsediyorsun zarar 58.000 diyorsun kapanış 2:58 buna göre bile 126.000 tl zarar eder. Rakamların tutarsız birbiriyle örtüşmüyor
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İşsizim diyorsun 300.000 lot üç tl eden 900.000 tl eder bu parayla işsiz olmaz kendi işini bile kurarsın söylediklerin pek mantıklı gelmedi kardeşim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi