Lönkleri erken vermişik, nerden bilebilirdim ki mertabim 2.şort pozu açacağını :he:
Neyise yarın mb faiz kararından sonra bende şortları çekerim belki bellide olmaz yani
Printable View
https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post6968107
Değerli dostlarım ,Sayın Katırcı bedri ve MiniYatırımcı
Ön görülerinden dolayı tebrik ederim :)
Gerçi kendi long pozisyonlarını zararına kapattılar ama olsun öngörü tuttu :kahkah::he:
Hep ne diyorum ..bilmek başka yapabilmek bambaşka :cool:
Eywallah Emlak :) insallah doner verir senin tuborglar cikar
Mert Abi opsiyonlarida kapattim 11.500 putdu yarin merkez karari sonrasi belki ayni sekilde 11750-12.000 den firsat verir
buraya kadar alan yivsek 11.950-12.000 e kadar almasi lazim
bofa 500m eksiden 3.3b artiya gecmis vayki vay
Mesela ben son günlerde Vortex göstergesine vurgu yaptım ..gösterge net AL verdi -amma yaptım mı ? hayır
Bilmek başka yapabilmek başka ..onun için real time online a dikkat çekiyorum ..
Hepimizin sistemleri göstergeleri var fakat gün içerisinde o kadar bilgi bombardımanı varki bildiğini yapamıyorsun.
Denyonun teki var(sosyal medyada) '' zenginliğin sırrı tek hisseye yatırım yapmaktır'' diyor...
Şimdi bu hisse EREĞLİ olsaydı kafayı yemişti.veya GÜBREFAB olsaydı 9 taban yemişti.
Bence ne olursa olsun en az 4-5 hisse olmalı.Hatta makulu: 8-12 hissedir.
Sistemler de carpildi abi ust uste 5 pozisyon zarar yazdi short stop - long stop derken en son pozisyon 11500 den long oldu
5 pozisyonda 300 point zarar etti ama son pozisyonda 140 puan karda [ tabi daha kapanmadi]
buna ragmen ocak ayinda 500 point karda