o külli zarar:rtfm:
Printable View
Mesai gün ve saatlerinde faiz odaklı yazılar paylaşmanızı rica ederiz. herkese bol kazançlar.
Aslında hazinenin açıklaması gereken bir konu daha var onu ben bulamadım eğer gözden kaçırdıysam baştan özür dilemek isterim.
yine hazine dönem sonu (728 gün)başlangışta yatırılan ana paranın tekrar fiziken iade edilebileceğini yada kaydi olarak altın hesabında durabileceğini söylemiş. Ama fiziki olarak istenilende ek bir masraf istenwmeyeceği yada istenebileceğine dair net bir bilgi yok.
şimdi fiziki altın teslimi yapan bankalarda altın hesabı olanlar arkadaşlar biliyordur. hesabınızdaki altınları fiziki olarak isterseniz sizden %1 komisyon ayrıca komisyonun %5 i kadar BMSV alırlar. toplamda %1.05 kesinti durumu olur.Hazine keşke net olarak vade sonu fiziki altın isteyenlerden komisyon vs. tarzı kesinti istenmeyeceğini belirtseydi. insanları bankanın vicdanına terk etmek doğru değil. Bu oranıda düşecek olursak en kötü bankalar bile vadeli altın mevduatına bu kadar veriyordur.:28:
burgan max zorlama temdit 14.30 32 gün 85k (Ama toplam mevduat büyüklüğü burganda 300k)
Rodeo 14.30 kabul edilmedi.
Burgan 225kTL %14.50 bağlandı. (Cuma günü yatırdığım mevduatın hoşgeldininin uzatması pazarlığı ile alındı, temditte bu oran zor). Yani hoşgeldinin hoşgeldinini yaptım..
Yarın yeni bir hoşgeldinin hoşgeldininin hoşgeldinini deneyeceğim bir 200kTL ile ama sanırım bu sefer koçum sen hoşgeldininin hoşgeldinini dahi kullandın artık sana ancak hoşkaldın veririz deyip oturtacaklar aşağıya.
Yarınki kurgum, vallahi eft limitine takılmamak için parçalı gönderdim. Bu son.... Yani artık hogeldinin hoşge.....................?!?!?!?/%+/&++&