Çok kolay olcak merak etme hafta ici mac yapcak akhisar gs ile kupa maci sikinti bugun fiyatlamasi lazim biraz
Printable View
Akhisarda takımın en önemli oyuncularından Lopez, Muğdat, Soner yok.Yalandan kıvırma spek efendi...Ytdeğildir
Galatasaray başak maçında her sonuç bize yaramaz.fikstürü iyi okuyun.10..YTD
çok doğru tespit!! akşam kesinlikle ve kesinlikle kazanmalıyız ve sonrasında gs kesinlikle ve kesinlikle yenmeli!! sonrasında galatasarayı yenip başakşehirin yenilmesini(puan kaybını) bekleyeceğiz!! mal gibi 2 hafta önce başakşehire 1-0 yenildik!! o maçı kesinlikle almalıydık; alsaydık şu anda tahta 4,50 üzerindeydi!!
tff sitesine girip 8 ve 26.cı haftalara bakın!! ikili averajda kim kimi düdüklemiş inceleyin!!
Sayın edenbulur tebrik ederim sizi.Uzun uzadıya yazmıyacam ama gs başak maçı önce 1 olmadı 0 bitmeli..YTD
Akşamki maç ya tamam ya devam maçı. Ben garip bir şekilde rahatım, ki korkum da bu. Genelde hissiyatıma ters sonuçlar alır. Şimdi, o değil de... Gs floryayı sattı. Eline 5 yıl içinde geçecek para bugünün değeri ile 47 milyon euro. Yani gsnin borçları düşünüldüğünde dişinin kavuğuna bile yetmeyecek. Hâl böyle iken ve futbol sadece futbol değildir sabitesinden hareketle bu sene ama öyle ama böyle gs yi şampiyon yaparlar diye sesli düşünüyorum. Malum yoksa gelsin kayyum. Ne dersiniz
Kayyumu bilmem.TBMM spor sektörü için çalışmalar yapılacak diye bilgiler okumuştum..YTD
bu hafta gs-akbil gs yenmesi veya beraberlikte bjk iki hafta da alırsa maçları lider olma şansı yüksek. bu hafta akhisarı sonra içerde ki maçı alırsa gs maçına rahat çıkarlar. akbilsporun nefesi yetmez umarım.