Borsa İstanbul: Yıldız 1 grubunda halka açık piyasa değeri 750 milyon liradan büyük, uluslararası seviyede piyasa likiditesine sahip şirketler yer alıyor
Printable View
Borsa İstanbul: Yıldız 1 grubunda halka açık piyasa değeri 750 milyon liradan büyük, uluslararası seviyede piyasa likiditesine sahip şirketler yer alıyor
Günaydın cafe ….
VİOP -0.25...sanırım dünkünün düşüş devamı,damatın programı yine tutmadı,zaten hiç tutmuyor,nasıl tutsunki,ele avuca sığmayan bir program,bu ülkeye doğrudan döviz girmesi lazım,ufukta öyle bir durum yok ithalata ağırlıklı olduğumuz müddet,para devalü edilirmi,etsen neyi satacaksınki,üstelik faizi yükseltir,şu anda açıklanan programlar tüketim ağırlıklı,üretimlen alakası bile yok,nasıl olsunki,bu ülke ithal enerjiye bağlı,sen elektriğe zam yaparsan buda maaliyetleri yükseltir,zaten vatandaş bitik açlık,yoksulluk,hiçbir şeyi olmayanlarda mevcut,bunlar malı hangi paraylan alacak,faizi sıfırlasan bile çare değil,yani ülkeye güven huzur gelmesi için bu hükümetin gitmesi lazım,tam istikrarlı gerçekçi program yapıcı bir hükümetin gelmesi lazım.
Devamlı borsamızın ucuzluğundan bahsediliyor dolar bazlı,ama hiç ülke ekonomisinin sağlamlığından bahsetmiyorlar,yani diyorlarki,borsadan vurkaç yapın diyorlar,zaten çoğu bunu yapıyor vurup açıyor yurt dışına...ytd.
Hayyam dost;
Alıntı:
Bu dünyaya kendi isteğimle gelmedim ben;
Şaşkınlıktan başka şeyim artmadı yaşarken.
Kendi isteğimle de gidiyor değilim şimdi,
Niye geldik kaldık, niye gidiyoruz bilmeden.
Akar: "F-35 olmuyorsa, Hürkuş'u yaptık, kendi milli muharip uçağımızı da yaparız, yapacağız. Patriot olmuyorsa, 'Siper'i yapıyoruz, kendi hava savunma sistemimizi daha da geliştireceğiz.
Milli Savunma Bakanı Akar: "F-35 olmuyorsa, Hürkuş'u yaptık, kendi milli muharip uçağımızı da yaparız, yapacağız. Patriot olmuyorsa, 'Siper'i yapıyoruz, kendi hava savunma sistemimizi daha da geliştireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."
Kaynak : Anadolu Ajansı
yieytttt....
yürü be aslan parem...kim tutar seni :whistling::whistling::whistling::whistling::whist ling::whistling: