Bu günün pastasını atacak arkadaş var mı ?
Printable View
Bu günün pastasını atacak arkadaş var mı ?
490 kapattık filmin sonu yarım da olsa mutlu oldu beni bile şaşırttı :))
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu seviyede kapanisi azdir..yeni zirvelere yelken acmak icin pol pozisyonu aldi gibi geliyor bana sn sertol..bu kapanis daglarda dusus bekleyenleri sasirtacak kadar degerli bence..benim sadece endeks tarafinda suphelerim var ama hakemi de yenecek kadar gucu oldugunu gostermeye basladi..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
[emoji122][emoji122] İnşallah üstadım...
Her an düşecekmiş gibi hissediyorsun tahtayı izleyince o zaman diyorum ki doğru taraftayız sıkı dur.
Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de bu sefer 500 üzerinde artık kalıcı olacağını düşünüyorum yeter mi yetmez tabii..bu hareketin bilanço ile ilgili olmadığı kanısındayım zira Konya ve Bfren le beraber hareketlendi bana bu yüzden pirim yaptı gibi geliyor..Asıl sorun endeks...haftaya büyük ihtimal AB tarafından bize yönelik yaptırım ve ABD Çin arasındaki yeni gerilimler piyasayı gerebilir..Hayırlısı
Endeks sorunlu evet sanki daha asagiya gelecek gibi yaptirim beklentileriyle..birileri oylarini konsolide etmek adina suni gundemlerle atesle oynuyor..hakkimizda hayirlisi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bugün Avrupa %1 üzerinde artıdaydı ayrıca dow future yine artıdaydı buna rağmen düştük Buda olmasaydı yine yüzde 2 eksi kapatacaktık.. Reel ekonomi bence çok kötü bu yıl 30 milyar dolar üzeri turizm geliri de yok umarım Libya’dan gelecek ucuz petrol bizi kurtarır..