bu olayları temmmuza benzetiyorum..o zamanda defalarca aynı yerde savruldum...sonra 20.000 puan gelmişti...dur bakalım nerede yeni zirve yapacağız.
Printable View
bu olayları temmmuza benzetiyorum..o zamanda defalarca aynı yerde savruldum...sonra 20.000 puan gelmişti...dur bakalım nerede yeni zirve yapacağız.
Bu yeni tip borsaya alışamadım...Artık soran eden olunca, bilmiyorum diyeceğim. Hakkaten anlamakta zorlanıyorum bazı şeyleri. 30-40 kat giden çöp hisede, neden satış gelmez. Ya da alarco carrier gibi yılların hissesi, tek bir kişinin toplaması da çok zor, 10 kat gittikten sonra, neden bu kadar yeter diyip satan güçlü biri çıkmıyor.
2 yıl öne bu yeni tip borsa ilk çıktığında, 5-6 ay sonra çok mağdur oluşacak demiştik...2 yıl oldu, bir şey olduğu yok...midem kaldırsa, içime sinse, trende uysak şimdi zengin olmuştuk...ama kumar bana ters dedim, içime sinmeyen parayı istemem dedim...böyle olacağını bilsem, belkide ben de modaya uyardım:)
Yoncada cıtı ve hsbc nin yüksek frekans lı makinaları aşağıdan aldıklarını bam bam .:)
Anlatmak istediğim bankalarda bu 2020 son çeyrek banka bilanço beklentileri tırt , 2021 ilk çeyreğide öyle gözüküyor.
Bu yüzden yukarı hareketler ya satış yada hacimsiz tepkiyle günü çevirme ile devam ediyor.
Spotta para kazanır hatta servet bile yapabilirsiniz , viopta en fazla harçlık alırsınız. Hatta verdiği stres de cabası. Zararı ve vade denilen zaman baskısını katmadım bile mevzuya.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi kolay gelsin , dinlenme zamanı.
yarın yine faiz kararı öncesi alanıda satanıda bunaltırlar. bunlar adama iki tahta ile bir ekmekettirirlermi hiç...
Akşam kasaya bakalım ne kadar jeton artışı olmuş, bizim jeton da makinada kaldı. zalım pala nolcak