Tüm sektörden kastınızı tam anlayamadım, anladığım kadarıyla Türkiye deki tüm plastik sektörümü yoksa sırf bizim fabrikamı diye soruyorsanız elbette ki bizim fabrikadan bahsediyorum, diğer üreticiler beni hiç ilgilendirmiyor.
Printable View
Sanırım gönderecekleri bilançoyla olumlu hava oluşabilir inş
Gunaydın,
16,00 sabah hareketı.öğlene duser...
İşlem hacmi gayet güzel. Son dakikada 15.90 dan aldılar. Satmak isteyene fırsat veriyorlar. Yeni bir haber lazım artık. 12-19 lira arasında yapılan işlem hacmi yaklaşık 1 milyon lot oldu. Gayet güzel bir rakam. Karını alıp giden oldu. Buradan maliyet yapıp yeniden giriş yapanlar oldu. Ortalamalar yukseldi. Fiyat artık normalleşti. Yükseliş sindirildi. En geç haftaya artık zirveye yönelmesi lazım. Bilanço öncesi bir hareket bekliyorum.
Bu aralar artık bir haber yolla Kemal bey.
Her iki hissede aynı fiyatta,Kemal beyimiz de bir haber varsa şayet, tam gönderme zamanı. İkisi de aynı rakamlarla tavana giderdi. Fabrikacılarla,holdingciler de tartışma yaşamazdı...Hadi Kemâl bey, gönder bir şeyler. Bir şeyler olmamışsa bile gönder.Dardanelin patronu benim bildiğim son 3 yılda en az 2,3 kere gözaltından çıkmak için başvuru da bulubuluştu,hepside fos çıktı,o kadar mzsermayen ekşi iken ,sana kim izin verir...ama adam güççük yatırımcısını ve de kendini düşünüyordu.
Hiç bir şey olmasa bile,kesinlikle bir şeyler olsun artık🤨😉🙄😀😏🤔